Fórum
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
vonatkozó általános tyúk (1 fő olvassa) (1) Vendég
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán végeztem, majd letettem a jogi szakvizsgát.
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: vonatkozó általános tyúk
#21
jtkjc (Felhasználó)
Hozzászólások: 3
graphgraph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
vonatkozó általános tyúk 4 éve, 7 hónapja Karma: 0  
elcome az énm kedves mester szívesen t nem jóhiszeműen nekem jó hallani beszélni az ord dicsértessék az összes nem emlékszem hogy láttam mielőtt most

óta az utolsó alkalom hogy Ön járt el a ontpellier a mi ősi meg bnthony aporra uy ourguyer althasar oyer olet ohn uentin rancis obinet ohn erdrier és rancis abelais az erkölcsi

vígjáték őt aki támogatta és Nős egy buta felesége volt pistemon úgymond ő jó becsületes ember a férje volt nagyon komolyan sürgős hogy a szelet az ő nyelv kibontott és kell volna beszélni bármilyen
et velünk jönni ahol abbahagytuk úgymond anurge a szavakat hogy fordították a csappantyú dudgeons a sima nglish jelent hogy nem nagyon van közmegbízatásokkal

hogy feleségül és hogy kell nem érdekel hogy megcsalt férj ou már ott találta a szöget a fej hisz mester orvos hogy a házasság napján kell annyira vett a betegek vagy egyébként olyan komolyan foglalkoztatott hogy mi nem részesülnek a Vállalat http://www.ysegjvrv.com/nők-kabátok-c-20.html szívből mentség a hiány
tercus et urina medici sunt saját prima
 
Bejelentés moderátornak   Naplózott Naplózott  
  Az adminisztrátor megtiltotta a mindenki által történő hozzászólást.
Az elejére Hozzászólás a témához
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2011.03.02.
Kép

Rékasi Károly színművésszel kihívást jelentő szerepekről, átlényegülésről, neves tanítókról, útravalóról, próbákról, és az...   Tovább »
2012.02.24.
Kép

Ki ne emlékezne a copfos kislányra az E. T.-ből? Az anyai részről félig magyar Drew hétévesen lett sztár, de színészi pályafutását...   Tovább »
2013.03.16.
Kép

Életemben először a hangját hallottam. Tizenéves lehettem, és egy kalózos filmet néztem otthon, a tévében. A főszereplőnek olyan...   Tovább »
2010.12.02.
Kép

A nagy sikerű Harry Potter könyvek írójáról valószínűleg azok is tudják, kicsoda, akik soha egyetlen sort sem olvastak a műveiből. J. K....   Tovább »
2011.03.01.
Kép

A brit színész jó ideig élte az ismert, de sztárnak nem nevezhető színészek nyugalmas életét. A legújabb Bondként azonban személye...   Tovább »
module and plugin to add google adsense to joomla based websites