Fórum
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Vá: párkapcsolat (1 fő olvassa) (1) Vendég
Kauzális asztrológiával foglalkozom, amely súlypontokat a horoszkóp ábrákban levő negatív karmikus pontok és jelek gyakorlati értelmezésére, hétköznapi vonatkozásaira helyezi... ... további célja, ezen negatívumok meghaladásához szükséges metafizikailag helyes, gyakorlati tanácsok megadása a szellemi-lelki-testi egészséghez és boldog élethez.
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Vá: párkapcsolat
#16
Annalie (Felhasználó)
Hozzászólások: 1
graphgraph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
párkapcsolat 7 éve, 10 hónapja Karma: 0  
Kedves Violetta!

Van egy fiú, akihez nagyon vonzódom, és szeretném megkérdezni, hogy milyen lehet a kapcsolatunk, konkrétan, miért nem működik? Nagyon más az utunk?

köszönettel:
Anna
1982.5.28. 01:20 Budapest
fiú: 1975.8.20 Budapest
 
Bejelentés moderátornak   Naplózott Naplózott  
  Az adminisztrátor megtiltotta a mindenki által történő hozzászólást.
#19
Joó Violetta (Felhasználó)
Tudattalan képzeteid alkotják rejtett jellemed.
Hozzászólások: 5
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Nem: Nő Joó Viola asztrológus Lakóhely: Csíkszereda Születési dátum: 1984-08-01
Vá: párkapcsolat 6 éve, 9 hónapja Karma: 0  
Kedves Anna!

Örvendek, hogy a "gyenge forgalom" ellenére, ami a fórumot jellemzi, még is feltette a kérdését, nagyon sajnálom, hogy én viszont nagy családosként nem szakíthattam időt hónapokon át, hogy akárcsak minden héten megnézzem ezt a fórumot, hogy érkezett-e hozzám kérdés, hiszen elvesztegetett időnek éreztem, egy rövid idő után. És persze teljesen el is felejtettem. Most viszont, hogy újból eszembe jutott és itt találtam az Ön kérdését, nem mehetek el válasz nélkül, még akkor sem, ha Önnek ez már rég nem aktuális kérdés.
Meg kell hagyni, valóban nem könnyű a sorsképlete az Ön által vonzónak ítélt férfinek. Ami két lehetőséget rejt magában, az illetőt már verte annyit a sors, hogy igen megkomolyodott és éretté vált és talán nem tetszik neki, hogy Ön "fiúnak" nevezi, lássuk be, az évek száma szerint, már egyáltalán nem fiúról van szó, hanem érett férfiről.
De ha az illető modern, felelőtlen nevelésben részesült, aminek hátrányait még nem sikerült belátnia, akkor viszont bizonyára még javában a karmikus és nyers negatív tulajdonságai szerint éli az életét és bár, férfiként egyáltalán nem az a dolga, hogy szeretet áramoltasson és ezáltal megteremtse és fenntartsa a belső, intim és termékeny egységet a párjával, de Halak (tehát női karmája) lévén bizony teljesen tévesek az elképzelései arról, hogy mi is a szeretet vagy a szerelem.Bizonyára rendkívül tanulságos szerelmi viszonyuk lehetett volna, dehogy gyakorlatilag miért nem lett arra csak a gyakorlati tények kiderítése lehet válasz, pl. hogy az illető férfi másba volt szerelmes, avagy túlságosan is bezárkózott már élete nehéz kérdései elől, mint pl. a szerelem... Afelől biztosíthatom, hogy számtalan személy létezik még aki szellemi szerkezetileg, avagy karmikusan szerelmi provokációt jelenthet, ha esetleg még azóta sem talált Önnek megfelelő párt, akivel komoly kapcsolatba kezdhet, bátran keressen meg itt, vagy email-ben: jooviol@gmail.com
Hiszen egy nő életében 30 éves kor körül már bőven aktuális (szellemi fejlődés szempontjából) hogy elkötelezett párkapcsolatot létesítsen, sőt, hogy gyermekeket szüljön és stabil családi életet éljen. Mert amennyiben ezeket az általános, tehát mindenki eredendő szükségleteit jelentő életfeladatokat elodázza, majd lemarad ezek beteljesítéséről, garantált az élet második felében (kb.: 42. életévtől) a állandósuló fásultság, szomorúság, erővesztés, az életből való kiábrándulás. nem véletlenül és nem véletlen az sem, hogy Önt a saját tudattalan sugallatai erősen megtévesztik afelől, hogy kell-e Önnek család, avagy sem. Nem csak azért, mert karmája szerint önámításra hajlamos, de azért is, mert a Sárkányfarok nevű karmikus pontja a szellemi törvényismeretet és az egyéni sors-felelősséget is "megtestesítő" Bak jegyében áll, ami, karma lévén a fentiek ellentét jelenti, tehát azt, hogy ösztönösen és önkéntelenül nem érez felelősséget a sorsa iránt, és a szellemi törvényeket nem ismervén, vagy félreértvén az életvezetési és sorsmegoldási logikájával mindig rossz következtetéseket hoz ki és ezek alapján rendszeresen, teljesen téves irányba dönt az életéről.
Az alábbi linken pontosan a karmája feloldása szempontjából rendkívül fontos információkat kap a szellemi törvényekről: http://kozmaszilard.hu/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=13&Itemid=31

De természetesen ezekkel még önállóan neki indulva a sorsa megoldásának és az egyéni boldogsága elérésének még messze nem garantált a "siker", vagyis a karmafeloldás és a tartósan, boldog, kreatív élet. Ehhez mindenképpen szükséges egy, a személyére szóló, teljes, kauzális asztrológiai feltárás.

Baráti üdvözlettel: Viola
http://www.aldottelet.com
 
Bejelentés moderátornak   Naplózott Naplózott  
  Az adminisztrátor megtiltotta a mindenki által történő hozzászólást.
Az elejére Hozzászólás a témához
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2012.05.29.
Kép

A francia színész nem érte be kevéssel: sikeres hazájában és a nagyvilágban egyaránt, ő nyerte el a világ egyik legszebb nőjének kezét,...   Tovább »
2011.03.29.
Kép

Robert a nem túl távoli 1986-ban jött világra Londonban, májusban tölti be a 25-öt. Már 15 évesen csatlakozott egy amatőr...   Tovább »
2011.05.06.
Kép

George Clooney vélhetően ma is a legkeresettebb agglegények egyike annak ellenére, hogy híresen nősülés-ellenes, követhetetlen sűrűséggel...   Tovább »
2011.03.20.
Kép

Az idei év eddig az Oscar-díj jegyében telt a sármos színész számára: jelölést kapott a legjobb férfi főszereplő kategóriában, és ő...   Tovább »
2010.10.06.
Kép

Heidi Klum újra is újra bebizonyítja a világnak, hogy a modellkarrier összeegyeztethető az anyasággal. Sőt, a Victoria Secret legszebb...   Tovább »
module and plugin to add google adsense to joomla based websites