Főoldal » Magazin » Portrék

Portrék
Monica Bellucci, a világ egyik legszebb nője PDF Nyomtatás E-mail
Írta: L.Zs.   
2011. október 20. csütörtök, 12:00

Ki hinné, hogy a csodálatos Monica már 47 éves? Az olasz lány modellként kezdte, majd színészi pályára lépett, így ismerhette meg a világ. De Vincent Cassel francia színésszel kötött házassága, majd gyermekei születése révén is gyakran került a lapok címoldalára.

Tovább »
 
Angelina – a nő, aki megszerezte Brad Pittet PDF Nyomtatás E-mail
Írta: L.Zs.   
2011. július 29. péntek, 07:05

Angelina Jolie-t lehet szeretni, lehet őt nem kedvelni, de az vitathatatlan, hogy nem mindennapi jelenség. Vérbeli nőstény, akinek határozott elképzelései vannak, és ha valamire – vagy valakire – szemet vet, azt meg is szerzi.

Tovább »
 
Matthew McConaughey, a megszelídült rosszfiú PDF Nyomtatás E-mail
Írta: L.Zs.   
2011. június 21. kedd, 09:19

A sármos színész egy ügyvéd szerepével lett híres tizenöt éve, legújabb filmjében, Az igazság árában pedig ismét védőügyvédet alakít. Talán azért áll hozzá közel a tárgyalótermek világa, mert fiatalkorában maga is erre a pályára készült.

Tovább »
 
George Clooney, a Comói-tó szerelmese PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Aszódi Ádám   
2011. május 06. péntek, 05:00

George Clooney vélhetően ma is a legkeresettebb agglegények egyike annak ellenére, hogy híresen nősülés-ellenes, követhetetlen sűrűséggel cserélgeti barátnőit, és a mai napon betöltötte az ötödik X-et.

Tovább »
 
Jet Li, az adakozó PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 
Írta: Aszódi Ádám   
2011. április 25. hétfő, 12:55

Jet Li, Amerika első számú kínai sztárja nem csupán sporteredményeivel és dollármilliókat hozó filmjeivel, hanem adományozó vénájával is kivívta magának a világ tiszteletét.

Tovább »
 
James Franco az Oscar közelében PDF Nyomtatás E-mail
Írta: L.Zs.   
2011. március 20. vasárnap, 00:00

Az idei év eddig az Oscar-díj jegyében telt a sármos színész számára: jelölést kapott a legjobb férfi főszereplő kategóriában, és ő volt a díjátadó ceremónia egyik házigazdája is.

Tovább »
 
Liam Neeson, az ír óriás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: L.Zs.   
2011. október 15. szombat, 00:00

Az Észak-Írországban született színészt magassága és tehetsége egyaránt a legnagyobbak közé sorolja. Az utóbbi években pályája töretlenül ívelt felfelé, magánéletét azonban szörnyű tragédia árnyékolta be.

Tovább »
 
Graceland: Elvis Presley otthona képekben PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Aszódi Ádám   
2011. július 07. csütörtök, 08:32

Graceland, vagyis Elvis Presley otthona az USA egyik legkedveltebb látnivalója. A memphisi birtok, ahol egykor a rock király élt népes családjával, ma múzeumként üzemel, így bepillantást nyerhetünk a világ első (és valószínűleg a legnagyobb) rocksztárjának a mindennapjaiba, vagyis a régmúlt idők emlékeibe, amelyek ma is beszédesek.

Tovább »
 
Vanessa Paradis: a Chanel nagykövete PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Aszódi Ádám   
2011. május 15. vasárnap, 22:51

A híres francia énekesnő 1991 óta a neves francia divatház, a Chanel arca, és úgy tűnik, Karl Lagerfeld nem is akar megválni baba arcú múzsájától, hiszen 2011-től ismét Vanessa Paradis reklámozza a legújabb Chanel rúzsokat.

Tovább »
 
Uma Thurman: Tarantino múzsája PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Aszódi Ádám   
2011. április 29. péntek, 08:00

Uma Thurman, Tarantino harcos istennője, a Ponyvaregény ikonja, az egykori modell, két gyermekes családanya és A-kategóriás szupersztár ma ünnepli a 41. születésnapját, amelyből jócskán letagadhatna.

Tovább »
 
Robert Pattinson, a vegetáriánus vámpír PDF Nyomtatás E-mail
Írta: L.Zs.   
2011. március 29. kedd, 19:00

Robert a nem túl távoli 1986-ban jött világra Londonban, májusban tölti be a 25-öt. Már 15 évesen csatlakozott egy amatőr színtársulathoz, de zeneileg is képezte magát: háromévesen kezdett zongorázni, ötéves korától pedig gitárleckéket vett. Nem vesztegette az idejét, így ma kiválóan játszik mindkét hangszeren.

Tovább »
 
Enya, a szférák zenésze PDF Nyomtatás E-mail
Írta: L.Zs.   
2011. március 14. hétfő, 13:25

Az írek nemzeti kincse Eithne Patricia Ní Bhraonáin néven született az ország észak-nyugati részén, Donegal megyében. Az Orinoco Flow című dallal világhírűvé vált énekesnő május 17-én ünnepli az 50. születésnapját.

Tovább »
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 3
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2010.10.06.
Kép

Simon Bakerrel hetente találkozhatunk a képernyőn. De vigyázat! A mentalista természetfeletti tulajdonságokkal rendelkezik! Nem mindegy ...   Tovább »
2012.06.25.
Kép

Paul Bettany a világ egyik legfelkapottabb angol színésze, aki bebizonyította, hogy nem csak a prózai szerepekben tud kiemelkedő produkciót...   Tovább »
2011.03.14.
Kép

Az írek nemzeti kincse Eithne Patricia Ní Bhraonáin néven született az ország észak-nyugati részén, Donegal megyében. Az Orinoco Flow...   Tovább »
2012.09.05.
Kép

Farrokh Bulsara szinte egy idegen bolygóról érkezett a rock 'n' roll világába. Indiai zoroasztriánus vallású szülők gyermekeként a...   Tovább »