Főoldal » Magazin » Hobbi » Saját kezűleg

Saját kezűleg
Gomb-csokrok PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Ordódy Eszter   
2014. január 27. hétfő, 00:00

A virágok jó kedvre derítenek, és feldobják otthonunk hangulatát, hiszen azt sugallják: az élet épp olyan kerek, vidám és színes, mint ők, maguk.

Tovább »
 
Zokniból és kesztyűből... PDF Nyomtatás E-mail
Írta: dr. Pásztor Éva   
2013. december 01. vasárnap, 00:00

Az ősz korai beköszöntével előkerültek a hűvösebb időre való, meleg darabok, amelyek között mindig akad néhány kopott, páratlan vagy lyukas kesztyű és zokni.

Tovább »
 
Építsünk madáretetőt! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Ordódy Eszter   
2013. december 01. vasárnap, 00:00

Madáretetőt bármikor készíthetünk, hiszen tollas kis barátaink a kemény, fagyos téli hónapokban hamar felfedezik a számukra kihelyezett élelmiszer-csomagokat, magos tálakat és itatókat, és pillanatokon belül odaszoknak hozzánk.

Tovább »
 
Tekerjünk papírcsíkokat! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: dr. Pásztor Éva   
2012. április 16. hétfő, 00:00

A papírcsík-technika ma már az óvodákban is hódít, mivel fejleszti a gyermeki fantáziát és a kicsik finom-motorikus képességét, ráadásul nem is túl költségigényes.

Tovább »
 
Színes függődíszek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Cser Kiadó   
2012. február 27. hétfő, 10:34

A tavasz közeledtével egyre nagyobb az ember igénye, hogy virágokkal, napsütéssel, vidámsággal töltse meg az otthonát. A következőkben egy nagyon egyszerű, mégis roppant kreatív és mutatós asztali dísz elkészítését szeretnénk bemutatni, amelyet kicsit és nagyok, tinik és felnőttek egyaránt elkészíthetnek.

Tovább »
 
Varrott holmik: romantikus tolltartó PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Cser Kiadó   
2012. február 22. szerda, 10:54

Mindenki szívesen csinosítgatja az otthonát, de az igazán szép és egyedi lakáskiegészítők meglehetősen drágák. Szerencsére az utóbbi időben egyre szélesebb választékban kaphatók a szebbnél-szebb, színes, mintás anyagok. Így egy kis fantáziával bárki egyedi és stílusos dísztárgyakat készíthet, amelyek méltán válhatnak otthona díszévé. A könyvünkben összegyűjtött lakáskiegészítők, nemcsak nagyon mutatósak, hanem rendkívül praktikusak is, és különösebb gyakorlat nélkül megvarrhatók. Nem csupán otthonunkat díszíthetjük velük, hanem akár ajándékba is adhatjuk őket. Használjuk a könyvet ötlettárként és valósítsuk meg bátran saját ötleteinket is!

Tovább »
 
Üvegfestés mindenkinek! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Ordódy Eszter   
2013. december 01. vasárnap, 00:00

Az üvegfestés napjainkra a legkedveltebb hobbi-tevékenységek egyike. Nem kell hozzá különösebb szakértelem vagy rajztehetség sem, hiszen álomszép sablonokat és előre kontúrozott üvegeket vásárolhatunk, amelyeket igazán könnyű kifesteni.

Tovább »
 
Ajakbalzsam - házilag PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Ordódy Eszter   
2013. december 01. vasárnap, 00:00

A házi ajakbalzsam készítése hasonló a gyertyaöntés vagy a szappankészítés technikájához, de mivel csupán egy kis olvasztásról, kevergetésről és ízesítésről van szó, kezdő "kézművesek" is bátran kipróbálhatják.

Tovább »
 
Papír hópelyhek - ingyen letölthető sablonokkal PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 22
ElégtelenKitűnő 
Írta: Ordódy Eszter   
2013. december 01. vasárnap, 00:00

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel becsempészhetjük a tél varázslatos hangulatát. Nem kell hozzá más, csak néhány fehér papírlap, a megfelelő sablonok és egy jó olló.

Tovább »
 
Tojás cserepek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: dr. Pásztor Éva   
2012. március 10. szombat, 00:00

A gyerekek szeretik a virágokat, és boldogan figyelik, ha anya vagy apa növényeket ültet, gazol, bokrokat metsz, vagy locsol. Vonjuk be a kicsiket, és ültessünk velük apró növényeket egészen pici tojás-cserepekbe!

Tovább »
 
Gyertyaöntés és díszítés - saját kezűleg PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Cser Kiadó   
2012. február 23. csütörtök, 12:53

A legnagyobb film-klasszikusok hangulatos gyertyakompozíciókkal társítva. Miközben felidézzük a filmtörténet remekeit, a különféle gyertyaöntési technikákat alkalmazva lélegzetelállító kompozíciókat alkothatunk, nemcsak mozizáshoz. Romantikus vallomások, egy izgalmas krimi vagy filmtörténeti klasszikusok, most otthonába varázsolhatja kedvenc filmje hangulatát!

Tovább »
 
Zseníliadrót figurák PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 
Írta: Cser Kiadó   
2012. február 20. hétfő, 11:31

Képtelenség nem beleszeretni ezekbe a kedves, színes, pihe-puha állatfigurákba. A sárkánytól a bájos csiga csajokon át a flamingóig mindenféle állat megtalálható a könyvben, így egészen biztos, hogy mindenki megtalálja a kedvencét.

Tovább »
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2010.12.02.
Kép

A nagy sikerű Harry Potter könyvek írójáról valószínűleg azok is tudják, kicsoda, akik soha egyetlen sort sem olvastak a műveiből. J. K....   Tovább »
2011.05.06.
Kép

George Clooney vélhetően ma is a legkeresettebb agglegények egyike annak ellenére, hogy híresen nősülés-ellenes, követhetetlen sűrűséggel...   Tovább »
2011.03.01.
Kép

A brit színész jó ideig élte az ismert, de sztárnak nem nevezhető színészek nyugalmas életét. A legújabb Bondként azonban személye...   Tovább »
2014.02.20.
Kép

Kurt Cobain, a punk rock valaha élt legnagyobb királya 47 éves lenne, ha 27 éves korában nem dördül el az a végzetes puskalövés, amely...   Tovább »
2011.03.02.
Kép

A kis Natalie-ra 13 évesen figyelt fel a világ a Leon, a profi bájos, ám belevaló kamaszlányaként, Jean Reno méltó partnereként. Most, 17...   Tovább »