Főoldal » Magazin » Szépség és divat

Szépség és divat
Dukai Regina és Bódi Sylvi nem bánja, ha a körmükre néznek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: redlemon   
2011. november 03. csütörtök, 10:12

A Covergirls két oszlopos tagját, Dukai Reginát és Bódi Sylvit is elérte az olaszországi divathullám. A modellek úgy döntöttek, nem bajlódnak tovább a körömfestéssel, hanem egy sokkal gyorsabb és kényelmesebb módszerrel varázsolnak maguknak gyönyörű kezeket.

Tovább »
 
Louis Vuitton: táskák luxus kivitelben PDF Nyomtatás E-mail
Írta: A.A.   
2011. május 05. csütörtök, 14:00

A Vuitton táskák világhírűek, luxusmárkának számítanak, viseletük és használatuk státuszszimbólum jelleggel bír, ezért az LV-monogrammal védett, luxusminőséget fémjelző táskák reklámozásához a leghíresebb szupermodellek, színésznők és énekesnők adják az arcukat.

Tovább »
 
Valentine Supermodels of the year 2011 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: vmmodel.hu   
2011. február 17. csütörtök, 10:00

Magyarországon válogatnak a nemzetközi divatélet nagyágyúi – Kate Moss menedzsere is beismerte: a magyar lányok kiemelkedően szépek!

Tovább »
 
Herve Leger Femme parfüm - Testre szabott csábítás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: ...   
2010. december 01. szerda, 13:12

Csábító frissesség, egzotikus virágok és rabul ejtő, mézédes fás illatok – ez maga a csábítás, ezt kínálja a kifejezetten az AVON számára megalkotott különleges parfüm, amit a világhírű Hervé Léger francia divattervező álmodott meg, és amit a női nem iránti csodálata inspirált.

Tovább »
 
Glamour: a szép emberé a jövő? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: A.A.   
2010. október 15. péntek, 14:19

A glamour szó annyit tesz, mint varázslatos szépség - és olyan fotográfiai műfajt takar, amelynek legfőbb célja a modell előnyös vonásainak kihangsúlyozása.

Tovább »
 
Rubint Réka diktálja a divatot PDF Nyomtatás E-mail
Írta: redlemon   
2011. szeptember 30. péntek, 13:07

Csipke és szatén koktélruhák, testhez simuló darabok, fekete-fehér, nude és arany színek jellemzik a Covergirls ötösfogatának idei őszi-téli kollekcióját. Az új darabokat bemutató exkluzív divatshow-n Bódi Sylvi, Dukai Regina, Horváth Éva, Zimány Linda és Debreczeni Zita mellett, Rubint Réka is kifutóra lépett egy különleges kollekcióval, amely finoman ötvözte a sportos vonalvezetést és a visszafogottan szexi nőiességet.

Tovább »
 
Mehndi - szerencsét hozó testfestés PDF Nyomtatás E-mail
Írta: dr. Pásztor Éva   
2011. március 17. csütörtök, 00:00

A mehndi nálunk elsősorban azok körében kedvelt divathóbort, akik vágynak valamilyen egyedi megnyilvánulási formára, ám még nem merik teljesen felvállalni azt.

Tovább »
 
Divatos szappanok PDF Nyomtatás E-mail
Írta: dr. Pásztor Éva   
2010. december 02. csütörtök, 17:37

Napjainkban nagy divatját élik a különféle gyümölcsökből és gyógynövényekből készült, illatos, természetes szappanok. Minél különlegesebb a külsejük, annál kelendőbbek.

Tovább »
 
Legyező-történelem PDF Nyomtatás E-mail
Írta: dr. Pásztor Éva   
2010. november 05. péntek, 10:57

A múlt század elegáns hölgyeinek öltözékéhez hozzátartozott a legyező, amely friss levegőt szolgáltatott fűzőben feszengő tulajdonosának, és szebbé tette a hölgy megjelenését.

Tovább »
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 2
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2011.04.25.
Kép

Jet Li, Amerika első számú kínai sztárja nem csupán sporteredményeivel és dollármilliókat hozó filmjeivel, hanem adományozó vénájával...   Tovább »
2011.07.29.
Kép

Angelina Jolie-t lehet szeretni, lehet őt nem kedvelni, de az vitathatatlan, hogy nem mindennapi jelenség. Vérbeli nőstény, akinek határozott...   Tovább »
2011.03.21.
Kép

Hiszik vagy sem, Gregor Bernadett félénk gyermek volt, akinek esze ágában nem volt szavalni az iskolai ünnepségeken, és sosem kereste a...   Tovább »
2010.10.15.
Kép

Alig múlt húsz éves, nevét mégis az egész világ ismeri, és több rajongót tudhat maga mögött, mint a régi idők felpolcolt mellű,...   Tovább »
2011.05.15.
Kép

A híres francia énekesnő 1991 óta a neves francia divatház, a Chanel arca, és úgy tűnik, Karl Lagerfeld nem is akar megválni baba arcú...   Tovább »