A Chevrolet autókat adományoz PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Chevrolet Magyarország   
2011. március 31. csütörtök, 19:41

Az kecskeméti SOS Gyermekfalu egy vadonatúj Chevrolet Orlando-t kap ajándékba a 100. születésnapját ünneplő autógyártó cég magyarországi képviseletétől.


Az átadásra április 8-án kerül sor, Kecskeméten egy nagyszabású születésnapi rendezvény keretein belül, amelyen az amerikai születésnapok hangulatát próbálják megidézni a program szervezői. A gyermekfalu legkisebb lakóit a színes forgatagban hot-dog árus, lufifújó, játékos programok és két hatalmas születésnapi torta várja.

A Chevrolet 2011 folyamán – 100. születésnapja alkalmából – 100 autót adományoz az Európában tevékenykedő SOS Gyermekfalu szervezet számára. Ebből a 100 gépjárműből hatot kapnak az magyarországi SOS Gyermekfalvak, amelyek közül az első átadására április 8-án, pénteken kerül sor Kecskeméten. A gyermekotthon egy Chevrolet Orlando boldog tulajdonosa lesz, amely családbarát kialakításával nagy segítséget nyújt majd a gyermekek szállításában.


A Chevrolet Orlando kiválóan vezethető és kezes viselkedésű egyterű, amely a Cruze vezethetőségét örökölte, igazi biztonságos és praktikus autó. Ezt jól bizonyítja az gépjármű belsejében található tároló rendszerek, amelyek a pakolást és a szállítást is megkönnyítik az autót használó számára, valamint a napellenzőn található plusz tükör is, amivel a gyermekfalu nevelőszülői könnyedén figyelhetik a hátuk mögött ülő gyermekeket.

Április 8-án az ünnepélyes átadás szervezői egy igazán színes rendezvénnyel lepik meg a kecskeméti gyermekfalu lakóit. Az amerikai életérzés megteremtéséhez hot-dog árust és lufifújót hívnak a helyszínre, valamint egy meglepetésvendéggel is kedveskednek a gyermekek számára. A kicsiket ezen felül különböző közös játékok is várják, valamint két óriási születésnapi torta, amit az autó átadása után vágnak majd fel.

Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2011.10.15.
Kép

Az Észak-Írországban született színészt magassága és tehetsége egyaránt a legnagyobbak közé sorolja. Az utóbbi években pályája...   Tovább »
2011.07.29.
Kép

Angelina Jolie-t lehet szeretni, lehet őt nem kedvelni, de az vitathatatlan, hogy nem mindennapi jelenség. Vérbeli nőstény, akinek határozott...   Tovább »
2010.10.15.
Kép

Alig múlt húsz éves, nevét mégis az egész világ ismeri, és több rajongót tudhat maga mögött, mint a régi idők felpolcolt mellű,...   Tovább »
2011.04.29.
Kép

Uma Thurman, Tarantino harcos istennője, a Ponyvaregény ikonja, az egykori modell, két gyermekes családanya és A-kategóriás szupersztár ma...   Tovább »
2011.03.20.
Kép

Az idei év eddig az Oscar-díj jegyében telt a sármos színész számára: jelölést kapott a legjobb férfi főszereplő kategóriában, és ő...   Tovább »