A Chevrolet autókat adományoz Nyomtatás
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Chevrolet Magyarország   
2011. március 31. csütörtök, 19:41

Az kecskeméti SOS Gyermekfalu egy vadonatúj Chevrolet Orlando-t kap ajándékba a 100. születésnapját ünneplő autógyártó cég magyarországi képviseletétől.


Az átadásra április 8-án kerül sor, Kecskeméten egy nagyszabású születésnapi rendezvény keretein belül, amelyen az amerikai születésnapok hangulatát próbálják megidézni a program szervezői. A gyermekfalu legkisebb lakóit a színes forgatagban hot-dog árus, lufifújó, játékos programok és két hatalmas születésnapi torta várja.

A Chevrolet 2011 folyamán – 100. születésnapja alkalmából – 100 autót adományoz az Európában tevékenykedő SOS Gyermekfalu szervezet számára. Ebből a 100 gépjárműből hatot kapnak az magyarországi SOS Gyermekfalvak, amelyek közül az első átadására április 8-án, pénteken kerül sor Kecskeméten. A gyermekotthon egy Chevrolet Orlando boldog tulajdonosa lesz, amely családbarát kialakításával nagy segítséget nyújt majd a gyermekek szállításában.


A Chevrolet Orlando kiválóan vezethető és kezes viselkedésű egyterű, amely a Cruze vezethetőségét örökölte, igazi biztonságos és praktikus autó. Ezt jól bizonyítja az gépjármű belsejében található tároló rendszerek, amelyek a pakolást és a szállítást is megkönnyítik az autót használó számára, valamint a napellenzőn található plusz tükör is, amivel a gyermekfalu nevelőszülői könnyedén figyelhetik a hátuk mögött ülő gyermekeket.

Április 8-án az ünnepélyes átadás szervezői egy igazán színes rendezvénnyel lepik meg a kecskeméti gyermekfalu lakóit. Az amerikai életérzés megteremtéséhez hot-dog árust és lufifújót hívnak a helyszínre, valamint egy meglepetésvendéggel is kedveskednek a gyermekek számára. A kicsiket ezen felül különböző közös játékok is várják, valamint két óriási születésnapi torta, amit az autó átadása után vágnak majd fel.

Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.