Almafánk PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Mityu   
2010. december 16. csütörtök, 21:24

alt

Hozzávalók:

1 kg alma
2 tojás
1 csomag sütőpor
2 evőkanál cukor
35 dkg liszt
fahéj
olaj a kisütéshez

Elkészítés:

1.) Az almát meghámozzuk és megreszeljük.
2.) A levét gyengén kinyomkodjuk, ezután hozzáadjuk a tojásokat, a lisztben elkevert sütőport és a cukrot.
3.) A masszát összedolgozzuk, majd a forró olajba szaggatjuk evőkanállal. Pirosra sütjük és fahéjas porcukorral meghintjük.

Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!