Almás rétes vanília pudinggal PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 2
ElégtelenKitűnő 
Írta: Eszter   
2012. március 12. hétfő, 00:00

Almás rétes vanília pudinggal

Beküldte: Decens.hu

Elkészítés ideje: 50 perc
Nehézségi fokozat: közepes
Pénztárcabarát: kiadós


Hozzávalók:

2 csomag fagyasztott vajas tészta
zsemlemorzsa
1 kg alma
fahéj
méz
szegfűszeg
2 csomag vaníliás pudingpor
1 liter tej
8 evőkanál cukor


Elkészítés:

1.) A tésztát felengedjük, kinyújtjuk, és zsemlemorzsával megszórjuk.
2.) Az almát megtisztítjuk, lereszeljük, szegfűszeggel, fahéjjal és mézzel ízesítjük, majd (a két rúdra elosztva) szétterítjük a tésztán.
3.) A pudingport a tejjel, cukorral megfűzzük, megvárjuk, amíg szinte teljesen kihűl és megkocsonyásodik, és az almára kanalazzuk. Feltekerjük a tésztát, (előtte a széleket behajtjuk), és sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, aztán forró sütőben megsütjük. Tejszínhabbal tálaljuk.


Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!