AmCars vol.3 Tihany – Amerikai autós roadshow PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Mihálszky Tamás   
2011. május 12. csütörtök, 10:42

2011. április 30-án napos reggelre ébredtünk Tihanyban. Nagy volt az öröm, hogy harmadik alkalommal is jó időt fog ki az AmCars csapata.


A délelőtti helyszínrendezés és színpadépítés követően dél körül megjelentek az első autók és 13 órára már - szellősen ugyan de - tele lett a főút melletti városi parkoló. Szokáshoz híven, a belépés mindenkinek díjtalan volt, és az amerikai autósok idén is ajándékot kaptak: zenei válogatás cd, AmCars nyakba akasztós kulcstartó, egy üveg üdítő és egy kis aperitif.
Az érkezéssel egyidejűleg megkezdődött az autó szépségverseny szavazása is a kiosztott sorszámok segítségével. A napsütés, a csinos hostessek és a különleges autók szinte mindenkit fényképezésre ösztönzött.
Sajnos azonban, hogy az ország sok pontján esett az eső (Zalaegerszeg, Pécs, Szeged környéke), aminek az lett az eredménye, hogy az onnan érkező konvojok el sem indultak. Így a létszám nem haladta meg az előző évben rendezett kecskeméti találkozóét. Ennek ellenére közel 60 autó és motor gyűlt össze.A hangulat remek volt, de az időjárás csupán két órán keresztül volt kegyes; Tihanyba is odaért az eső. A tombola és a szépségverseny eredményhirdetését előre hozták a szervezők, de még így is megáztak a nyertesek, amit nyereményükkel és az esti közös bográcsban készült marhapörkölttel ellensúlyoztak.Vasárnap már reggeltől esett az eső, így csak egy rövid autókázásra, és az újonnan érkezők köszöntésére volt lehetőség. Kora délután pedig a „kemény mag” is hazaindult.

Fotók: Miha

www.m-sky.hu/amcars

www.facebook.com/amcars.roadshow
Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2010.10.06.
Kép

Simon Bakerrel hetente találkozhatunk a képernyőn. De vigyázat! A mentalista természetfeletti tulajdonságokkal rendelkezik! Nem mindegy ...   Tovább »
2012.04.16.
Kép

A zord éghajlatú skót felföld számos karakteres férfit adott a világnak: gondoljunk csak Sean Connery-re, Rod Stewartra, Ewan McGregorra vagy...   Tovább »
2010.12.02.
Kép

A nagy sikerű Harry Potter könyvek írójáról valószínűleg azok is tudják, kicsoda, akik soha egyetlen sort sem olvastak a műveiből. J. K....   Tovább »
2011.04.25.
Kép

Jet Li, Amerika első számú kínai sztárja nem csupán sporteredményeivel és dollármilliókat hozó filmjeivel, hanem adományozó vénájával...   Tovább »
2011.05.06.
Kép

George Clooney vélhetően ma is a legkeresettebb agglegények egyike annak ellenére, hogy híresen nősülés-ellenes, követhetetlen sűrűséggel...   Tovább »