AmCars vol.3 Tihany – Amerikai autós roadshow PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Mihálszky Tamás   
2011. május 12. csütörtök, 10:42

2011. április 30-án napos reggelre ébredtünk Tihanyban. Nagy volt az öröm, hogy harmadik alkalommal is jó időt fog ki az AmCars csapata.


A délelőtti helyszínrendezés és színpadépítés követően dél körül megjelentek az első autók és 13 órára már - szellősen ugyan de - tele lett a főút melletti városi parkoló. Szokáshoz híven, a belépés mindenkinek díjtalan volt, és az amerikai autósok idén is ajándékot kaptak: zenei válogatás cd, AmCars nyakba akasztós kulcstartó, egy üveg üdítő és egy kis aperitif.
Az érkezéssel egyidejűleg megkezdődött az autó szépségverseny szavazása is a kiosztott sorszámok segítségével. A napsütés, a csinos hostessek és a különleges autók szinte mindenkit fényképezésre ösztönzött.
Sajnos azonban, hogy az ország sok pontján esett az eső (Zalaegerszeg, Pécs, Szeged környéke), aminek az lett az eredménye, hogy az onnan érkező konvojok el sem indultak. Így a létszám nem haladta meg az előző évben rendezett kecskeméti találkozóét. Ennek ellenére közel 60 autó és motor gyűlt össze.A hangulat remek volt, de az időjárás csupán két órán keresztül volt kegyes; Tihanyba is odaért az eső. A tombola és a szépségverseny eredményhirdetését előre hozták a szervezők, de még így is megáztak a nyertesek, amit nyereményükkel és az esti közös bográcsban készült marhapörkölttel ellensúlyoztak.Vasárnap már reggeltől esett az eső, így csak egy rövid autókázásra, és az újonnan érkezők köszöntésére volt lehetőség. Kora délután pedig a „kemény mag” is hazaindult.

Fotók: Miha

www.m-sky.hu/amcars

www.facebook.com/amcars.roadshow
Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2011.03.21.
Kép

Hiszik vagy sem, Gregor Bernadett félénk gyermek volt, akinek esze ágában nem volt szavalni az iskolai ünnepségeken, és sosem kereste a...   Tovább »
2011.07.07.
Kép

Graceland, vagyis Elvis Presley otthona az USA egyik legkedveltebb látnivalója. A memphisi birtok, ahol egykor a rock király élt népes...   Tovább »
2012.05.06.
Kép

Paul Wesley egy csapásra vált világsztárrá a Vámpírnaplók szédületes sikerének köszönhetően. Mára lányok, asszonyok milliói követik...   Tovább »
2011.04.29.
Kép

Uma Thurman, Tarantino harcos istennője, a Ponyvaregény ikonja, az egykori modell, két gyermekes családanya és A-kategóriás szupersztár ma...   Tovább »
2011.03.29.
Kép

Robert a nem túl távoli 1986-ban jött világra Londonban, májusban tölti be a 25-öt. Már 15 évesen csatlakozott egy amatőr...   Tovább »