Ananászos csirke PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Klári   
2010. december 16. csütörtök, 21:39

alt

Hozzávalók:

2 db egész csirkemell
2 evőkanál liszt
só, bors
1 doboz ananászkonzerv
3 evőkanál olaj

Elkészítés:

1.) A kicsontozott, lebőrözött csirkemellet vágd csíkokra és forgasd meg liszt, só és bors keverékében, majd 8-10 percig süsd forró olajban.
2.) Add hozzá az ananászt és párold a húst puhára. Az ananászlevet keverd el a liszttel és addig főzd, amíg besűrűsödik. Párolt rizzsel, kifőtt tésztával tálalhatod.

Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!