Angyali jelek PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Ordóy Eszter   
2012. március 27. kedd, 19:00

Az angyalok mindig velünk vannak, függetlenül attól, hogy hiszünk-e bennük, vagy sem, hiszen létezésük legfőbb feladata az, hogy segítsenek minket, esendő embereket.

Az ember sokszor kerül olyan helyzetbe, amikor úgy érzi, elkelne az égi segítség: betegségek, balesetek, nehézségek, szorongást okozó kérdések és események... ilyenkor csak ülünk, és töprengünk, mit kéne tenni. Az angyalok pedig csendben várakoznak, hogy a segítségüket kérjük.

Úgy tartják, évezredekkel ezelőtt az angyalok több ízben is megjelentek az emberek előtt, de hatalmasságuk - jóságot sugárzó lényük ellenére -, félelmet keltett az emberekben, ezért ma már többnyire földangyalként (azaz emberi formában) és álmainkban jelennek meg, hogy könnyen fel tudjuk dolgozni a létezésüket és a tőlük kapott üzeneteket. Ha pedig ha kérjük őket (és érdemes kérni!), apró jeleket hagynak nekünk, hogy megerősítsenek abban, hogy "hirtelen" jött sugallatunk tőlük származik. Lássuk, melyek a leggyakoribb jelek, amelyekre oda kell figyelnünk!

Madártollak

Fehér tollat ritkán lát az ember, ezért, ha bárhol, bármikor, a legvalószínűtlenebb helyen egy hófehér tollra bukkanunk, tudjuk, hogy az angyalunk üzent nekünk, és szeretné, ha tudnánk, hogy mindig mellettünk áll. Sokan számolnak be arról, hogy olyan helyeken és időpontokban bukkannak pici, fehér tollra a ruhájukon, táskájukon, az ajtajuk előtt, vagy épp egy hatalmas réten vagy néptelen utcában sétálva, amelyre egyáltalán nem számítottak... érdekes, lelket melengető érzés, s aki megtapasztalja, bizonyosságot nyer az angyalok létezéséről.

Felhők

Ugyan ki ne látott volna már olyan felhőt az égen, amely olyan volt, mint egy angyal, egy angyalszárny, egy tollpihe, esetleg szívre, gyűrűre, virágra emlékeztette? Azt mondják, a szent helyeken, zarándokhelyeken különösen sűrűn jelennek meg angyalokra emlékeztető felhők, ám ha angyali segítséget kérünk, megláthatjuk a felhőbe rejtett bizonyosságot bárhol, az otthonunk előtt, a munkahelyünk ablakából vagy épp hazafelé tartva, az autópálya felett.

Virágok

Megfigyelések szerint az oltárokra, vagy angyalképek, naptárak, szobrok elé helyezett virágok sokkal tovább frissek és illatosak maradnak, mint más társaik, és akik rendszeresen részt vesznek angyal meditációkon, és képesek arra, hogy angyali segítőjükkel mélyebb kapcsolatot alakítsanak ki, állítólag még a virágaik színe is megváltozik az élmény hatására...

Szavak

Előfordult már Önnel, hogy miután valamilyen témában az angyalok segítségét kérte, néhány perccel később a tévében vagy a rádióban egy angyalokról szóló dal csendült fel, vagy egy róluk szóló könyvről, filmről beszéltek, esetleg olyan reklámot látott, amelyben egy angyal szerepelt? Ezek mind-mind az angyalok - csak nekünk szóló - rejtett üzenetei, amelyek azt jelentik: Itt vagyunk, és segítünk neked!

Ajándékok

Amennyiben váratlanul angyalos képeslapot, könyvet, naptárt, szobrocskát, babát, vagy bármilyen más ajándékot kapunk, érdemes elgondolkodnunk azon, nem kellene-e olykor angyali segítőink keze után nyúlnunk?

Az angyalok boldogok, ha a segítségüket kérjük, és mindenben segítenek nekünk, ami személyiségünket építi, és boldogabbá teszi az életünket. Cserébe sose feledjünk köszönetet mondani nekik, és adjunk hálát az Istennek, hogy ilyen komoly segítőket rendelt mellénk földi utazásunk megkönnyítésére!

Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hajnalka   |2012-03-28 08:30:05
Amikor váratlanul megmenekülök valamilyen veszélyes helyzetből, mindig az őrangyalomra gondolok. Sokszor eszembe jutnak, ha valami után áhítozok és az teljesül.Utánuk mindig melegséget érzek a szívem táján.Én hiszek az angyalok létezésében!
Zsuzsi  - ma történt!   |2016-04-26 18:03:16
TEGNAP hazafelé jövet történt. Lassan sétáltam hazafelé, boldog voltam, mert a Nap melegét érezhettem, csodás madárdallal kísérve, amikor lepillantottam az útra magam elé, ekkor vettem észre egy kis tollpihét! Halvány szürke fehér végével hevert előtte, és a szél meg-meg fújta.Alig tudtam felvenni emiatt! Örömmel töltött el, valami nagy boldogságot éreztem és határtalan nyugodság fogott el! Köszönöm szépen! Kicsit jobb lett a napom, mert mostanában eléggé sok negatívum ért! Háláős köszönetem!
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2010.10.06.
Kép

Heidi Klum újra is újra bebizonyítja a világnak, hogy a modellkarrier összeegyeztethető az anyasággal. Sőt, a Victoria Secret legszebb...   Tovább »
2011.06.21.
Kép

A sármos színész egy ügyvéd szerepével lett híres tizenöt éve, legújabb filmjében, Az igazság árában pedig ismét védőügyvédet...   Tovább »
2010.12.02.
Kép

Jacob Blacket mindenki kedveli: a nők a kisfiús mosolya, a férfiak pedig a kőkemény munkával elért izomzata miatt. Az ifjú színész nagyon...   Tovább »
2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2011.04.26.
Kép

Első televíziós fellépése óta - nem véletlenül - Freddie Mercuryhez hasonlítják elementáris erősségű, kristálytiszta hangját. Tabáni...   Tovább »