Az új Hyundai i30 Frankfurt előtti képei sajtóközlemény PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Hundai Holding Hungary Kft   
2011. szeptember 07. szerda, 10:28

A Hyundai bemutatta az új generációs i30 első fényképeit  • Az új generációs i30 az eredeti modell kiemelkedő sikereire épít
  • Az újonc a folyékony szobrászat formanyelv evolúcióját vezeti be
  • Az új modell a felsőbb kategóriák által ihletett minőséget és kifinomultságot nyújtja-


A Hyundai a modell 2011-es Frankfurti Autószalonra időzített, közelgő világpremierjét megelőzően nyilvánosságra hozta az új generációs i30-ról készült, első fényképet, amelynek tanúsága szerint izgalmas, vadonatúj megjelenést kap a vállalat legnépszerűbb, alsó-középkategóriás modellje.


A Hyundai várakozásai szerint az új generációs i30 az eredeti modell, rendkívüli sikerére építkezik. Amint emlékezetes, az i30 annak idején elsőként alkalmazta az ’i’ előtagot, és az új nomenklatúrával együtt egy új korszakot is bevezetett Európában a Hyundai számára.


Az eredeti i30 volt az első olyan Hyundai modell, amelyet Európában terveztek, és Európában, a vállalat ultramodern csehországi üzemében gyártanak. Szintén az i30 volt az első Hyundai, amely ötcsillagos eredményt ért el az Euro NCAP töréstesztjén.


A 2007 júliusában bevezetett i30 évről évre növelte eladásait Európában. 2010-ben összesen 115 000 példányban talált gazdára – ennél sikeresebb évet egyetlen Hyundai modell sem tudhatott még magáénak Európában –, az összes eladott darabszám meghaladta a 350 000-et (2011 közepéig).


A Hyundai Motor Europe Rüsselsheimben (Németország) működő technológiai központjában tervezett, új generációs i30 a Hyundai egyedi formanyelvének, a „folyékony szobrászatnak” az evolúcióját képviseli, megjelenítve a vállalat jellegzetes formai stílusjegyeit.


„Az új generációs i30 azonnal felismerhető, köszönhetően a Hyundai sikeres márkaarculatának: a jellegzetes, hatszögletű hűtőmaszknak, és az ékszerszerűen kidolgozott fényszóróknak, valamint a jellegzetes LED-es nappali világításnak. Ez utóbbi esetében a szögletes formájú fényforrások egy lágyabb keretű mélyedésben kaptak helyet, és nagyban erősítik a jármű karakterét, egyben kifinomulttá és fényűzővé téve megjelenését. Ami az új generációs i30 profilját illeti, egy erőteljes karaktervonal fut végig az első kerékívektől a hátsókon át egészen a hátsó lámpatestekig. Alább egy lágyabb karaktervonal emelkedik az oldalfalon, megteremtve a folyékony szobrászat egyik meghatározó jellegzetességét, a fény-árnyék játékot” – mondta Thomas Bürkle, a Hyundai Motor Europe technológiai központjának vezető formatervezője.


„Arra számítunk, hogy az új generációs i30 a fiatal, progresszív vásárlók számára is vonzó lesz – azok számára, akik olyan autóra vágynak, amely nem csak kiválóan teljesít az utakon, de jól is néz ki. Ily módon az új generációs i30 hozzájárul a márka jövőbeli értékesítési sikereihez, a márkaismertség növeléséhez, és javítja a Hyundai márka megítélését az európai ügyfelek körében. Az autót úgy terveztük, hogy az alsó-középkategória legjobbjaival is versenyre kelhessen, és a vadonatúj i40 oldalán a Hyundai minőségi etalonjává váljon. Páratlan ügyféltámogatási csomagunk, az ötéves Tripla5 garancia nagyban növeli majd az új generációs i30 vonzerejét ebben az igen komoly versenyhelyzetet teremtő méretosztályban” – mondta Allan Rushforth, a Hyundai Motor Europe alelnöke és ügyvezető igazgatója.


A díjnyertes Tripla5 csomag ötéves, teljes körű, kilométer-korlátozás nélküli garanciát, ötéves országúti segélyszolgálat szolgáltatást, valamint öt éven keresztüli évenként egyszeri átvizsgálást foglal magába.

Foto: Hyundai

Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2011.02.17.
Kép

Február 18-án ünnepli születésnapját John Travolta, Hollywood nagy visszatérője, akinek nemrégiben született meg harmadik gyermeke,...   Tovább »
2011.05.06.
Kép

George Clooney vélhetően ma is a legkeresettebb agglegények egyike annak ellenére, hogy híresen nősülés-ellenes, követhetetlen sűrűséggel...   Tovább »
2011.10.20.
Kép

Ki hinné, hogy a csodálatos Monica már 47 éves? Az olasz lány modellként kezdte, majd színészi pályára lépett, így ismerhette meg a...   Tovább »
2011.06.21.
Kép

A sármos színész egy ügyvéd szerepével lett híres tizenöt éve, legújabb filmjében, Az igazság árában pedig ismét védőügyvédet...   Tovább »
2011.04.29.
Kép

Uma Thurman, Tarantino harcos istennője, a Ponyvaregény ikonja, az egykori modell, két gyermekes családanya és A-kategóriás szupersztár ma...   Tovább »