Barackos sütemény PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Mágnes   
2010. december 16. csütörtök, 21:17

alt

Hozzávalók a tésztához:

25 dkg vaj
25 dkg liszt
4 tojás
1 csipet só
25 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor


Hozzávalók a töltelékhez:
24 fél sárgabarack (konzervből)
2-3 evőkanál fahéjas porcukor

Elkészítés:


1.) A hozzávalókat összekeverjük konyhai robotgéppel (a tojásfehérjét kemény habbá verjük és a legvégén keverjük a többi hozzávalóhoz), majd egy 20 x 30 centis, sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük a tésztát.
2.) A barackot lecsepegtetjük.
3.) A tésztára helyezzük a barackokat, majd előmelegített sütőben, kb. 190-200 fokon, 50 perc alatt készre sütjük a süteményt. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy jól átsült-e, majd a tepsiben hagyjuk kihűlni. Kockára vágva, kevés porcukorral megszórva tálaljuk.

Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!