Virág horoszkópJátékos virág-horoszkóp

Milyen napon született? A születési év és a hónap ezúttal nem számít!

alt

Játékos virághoroszkópunk rávilágít személyisége legjellemzőbb pontjaira, és megmutatja, milyennek látja Önt a külvilág. Megtudhatja, melyek a legszerencsésebb napjai, és mely színek viselésével érvényesülhet jobban.

A virághoroszkóp a numerológia alapelveire épül, ezért kiemelt fontosságot tulajdonít a születésünk napjának, de ne felejtsük el, hogy életünk alakulása mindig a mi kezünkben van: rajtunk áll, hogy mennyit tanulunk, fejlődünk az évek során, hogyan viszonyulunk embertársainkhoz, milyen mértékben merjük megvalósítani az álmainkat, és hogy képesek vagyunk-e meghaladni a fentről hozott sors-körülményeinket.Adja meg születési dátumát: calendar

Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2011.10.18.
Kép

Október 14-én, pénteken nagy sikerrel mutatta be a Centrál Színház az Egy nyári éj mosolya című Broadway-musicalt Törőcsik Mari,...   Tovább »
2011.03.01.
Kép

A brit színész jó ideig élte az ismert, de sztárnak nem nevezhető színészek nyugalmas életét. A legújabb Bondként azonban személye...   Tovább »
2010.12.02.
Kép

Jacob Blacket mindenki kedveli: a nők a kisfiús mosolya, a férfiak pedig a kőkemény munkával elért izomzata miatt. Az ifjú színész nagyon...   Tovább »
2011.03.29.
Kép

Robert a nem túl távoli 1986-ban jött világra Londonban, májusban tölti be a 25-öt. Már 15 évesen csatlakozott egy amatőr...   Tovább »
2011.02.17.
Kép

Február 18-án ünnepli születésnapját John Travolta, Hollywood nagy visszatérője, akinek nemrégiben született meg harmadik gyermeke,...   Tovább »