Csalamádé télire PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Mágnes   
2010. december 16. csütörtök, 21:34

alt

Hozzávalók:

2,5 kg vékonyra metélt káposzta
1,5 kg karikára vágott zöld vagy piros paprika
0,75 kg karikára vágott hagyma
5 %-os ecetes oldat
20 dkg cukor

Elkészítés:

1.) A zöldségeket egy külön edénybe tesszük és besózzuk, majd 3 óra hosszan állni hagyjuk.
2.) 5-6 %-os ecetes oldatot készítünk 2-2,5 l-t 20 dkg cukor hozzáadásával. Ezt felforraljuk, majd lehűtjük.
3.) A lesózott zöldséget gyengén kinyomkodjuk és leöntjük az elkészített lével és összekeverjük.
Tömötten üvegekbe tesszük, a levet ráöntjük és hűvös helyre tesszük.

Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!