Csirkehúsos-avokádós parajsaláta PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 
Írta: Eszter   
2011. október 24. hétfő, 10:55

Csirkehúsos-avokádós parajsaláta


Beküldte: Kata

Elkészítés ideje: 30 perc
Nehézségi fokozat: könnyű
Pénztárcabarát: olcsó

Hozzávalók:

4 csirkemell
23 dkg paraj
1 avokádó
4,5 dl tyúkhúslé
1 felkarikázott lila hagyma
1 kis paradicsom
só, bors
tálaláshoz: pirított zsemlekocka
öntet (ez elhagyható, olíva olajjal is kitűnő):
4 evőkanál natúr joghurt
1 evőkanál málnaecet
2 kiskanál méz


Elkészítés:

A csirkemellet babérleveles húslében 20 percig pároljuk. A parajleveleket tányérra rendezzük, megrakjuk hagymakarikákkal, paradicsommal, a felszeletelt húsokat a parajágyra fektetjük, avokádó szeletekkel megszórjuk. Összekeverjük az öntetet. Kevés dresszinggel meglocsoljuk a csirkemellfiléket, sózzuk, borsozzuk, pirított zsemlekockával tálaljuk.


Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!