Édes-savanyú halsaláta PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Eszter   
2011. október 24. hétfő, 10:44

Édes-savanyú halsaláta

Beküldte: Pötyi

Elkészítés ideje: 20 perc
Nehézségi fokozat: könnyű
Pénztárcabarát: olcsó

Hozzávalók:

23 dkg filézett pisztráng
23 dkg filézett fehér húsú hal
12 dkg felkockázott ananász
3 dl víz
1 szál fenyérfű
1 csomó felcsíkozott újhagyma
1 csokor
zsázsa
1 piros chilipaprika
1 felkockázott piros húsú paprika
2 zöldcitrom levél
1 citromfűágacska
öntet:
1 evőkanál olaj
1 evőkanál rizsecet
1 kávéskanál méz
csipetnyi chili
só, bors


Elkészítés:

A halat serpenyőben felöntjük vízzel, a megvagdosott fenyérfűvel, zöldcitrom levelekkel,chilipaprikával 8 percig pároljuk.a halfiléről lehúzzuk a bőrt, a főzőlevet az ízesítőkkel együtt kidobjuk. A hal húsát falatkákra szedjük, hozzávegyítjük az újhagymát, ananászt, paprikát. A zsázsát elosztjuk a tányérokra ráhalmozzuk a zöldséges halat. Összekeverjük, ízesítjük az öntetet. Meglocsoljuk vele a halsalátát.


Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!