Feng shui kristályok PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: dr. Pásztor Éva   
2012. március 11. vasárnap, 00:00

A megfelelő helyre akasztott gömbölyded vagy ovális alakú kristályok növelik az adott helyiségben a napos, jang energia jelenlétét.


A kristályokat bármelyik feng shui vagy ezoterikus boltban megvásároltuk, de gyakran találunk ilyen "csecsebecsét" ásványboltokban is. Érdemes olyat választani, amely harmonikusan passzol a kiválasztott helyiség méreteihez. Kis szobákhoz értelemszerűen kisebb kristályt, nagyobb, tágasabb helyiségekhez nagyobbakat válasszunk, és vegyünk hozzájuk erős damilt.

A kristályokat mossuk meg, és töröljük át egy puha ronggyal, majd akasszuk a legnaposabb ablak közepébe. Az ablakkeretbe verjünk egy szöget, fölülre-középre, erre csomózzuk rá a damil végét, és állítsuk be úgy a zsineget, hogy a kristály épp az ablak közepénél legyen. Ha mindent jól csináltunk, a napsugarak szépen átsütnek majd a prizmán, amely ezerfelé szórja majd a nap szivárványszínű, meleg fényét.

Az energia ily módon való "megsokszorosítása" felpezsdíti az adott szoba csí-jét, pozitív hatást gyakorolva ezzel a benne élőkre. Éppen ezért ilyen kristályokat előszeretettel helyezik baba / gyermekszobákba, hálószobákba, vagy dolgozó szobákba.

Mivel a kristályok a feng shui szerint a víz elemhez tartoznak, célszerű őket a ház északi, északnyugati, nyugati részébe tenni. Amennyiben kristályunk leesik, megsérül, haladéktalanul szabaduljunk meg tőle, törött tárgyakat ne tartsunk a lakásban!

Feng shui és a tükrök >>>

Feng shui és a lépcsők >>>

Feng shui a fürdőszobában >>>

Feng shui a babaszobában >>>

Feng shui és a bejárat >>>

Feng shui a konyhában >>>


Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
G  - Érdeklődés   |2012-09-09 16:20:11
Érdeklődni szeretnék, hogy valaki tudna abban segíteni, merre lehetne olcsón ilyen kristályokat beszerezni?
Előre is köszönöm:
G
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2012.06.27.
Kép

Nyáron ünnepli a 77. születésnapját Donald Sutherland, akit a nagyközönség annak idején A Piszkos tizenkettő, majd a Kelly hősei című ...   Tovább »
2011.04.25.
Kép

Jet Li, Amerika első számú kínai sztárja nem csupán sporteredményeivel és dollármilliókat hozó filmjeivel, hanem adományozó vénájával...   Tovább »
2011.07.29.
Kép

Angelina Jolie-t lehet szeretni, lehet őt nem kedvelni, de az vitathatatlan, hogy nem mindennapi jelenség. Vérbeli nőstény, akinek határozott...   Tovább »
2012.02.24.
Kép

Ki ne emlékezne a copfos kislányra az E. T.-ből? Az anyai részről félig magyar Drew hétévesen lett sztár, de színészi pályafutását...   Tovább »
2010.12.02.
Kép

A nagy sikerű Harry Potter könyvek írójáról valószínűleg azok is tudják, kicsoda, akik soha egyetlen sort sem olvastak a műveiből. J. K....   Tovább »