Férfiak versenye a Hungaroringen PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Just Creative   
2011. április 20. szerda, 14:41

Szikrázó napsütés, benzingőz, a valóságos és a virtuális száguldás élménye várta a Hungaroringre kilátogató érdeklődőket a Need For Speed SHIFT 2 UNLEASHED premierjén. 

 


Szujó Zoltán kifejezetten otthonosan autózott a pályán – a valóságban. Azt azonban nem gondolta volna, hogy a virtuális száguldás feladja neki a leckét. „Nem szeretnék család konfliktust, ezért inkább nem vásároltam otthonra konzolt, s autós játékszoftvert” – nevetett az RTL Klub műsorvezetője. „Jobb a békesség, úgyhogy itt most megpróbálom átélni a játék összes izgalmát” – fordult vissza a virtuális versenypályához Szujó Zoli.

A Sugarloaf gitárosa Tóth Szabi, valamint Papp Feri az Irigy Hónaljmirigyből Zolival ellentétben a tesztvezetéstől tartott inkább, a Need for Speed eddigi epizódjai, mind a kisujjukban van.

„Alig vártam, hogy a játékban megismert Lotus Elise élményét végre a bőrömön érezzem” – kezdte Tóth Szabi, miután szó szerint kigurult az alacsony versenyautóból. „Gondoltam, hogy hatalmas élmény, erre azonban nem is számítottam. Már csak arra vagyok kíváncsi, kié lett a legjobb köridő” – tette hozzá a gitáros, aki elmondása szerint inkább a virtuális világ versenypályáin köröz, ez az autó ugyanis a 195 centijéhez nagyon pöttömnek bizonyult.

„Profi oktató ült minden újdonsült pilóta mellett, így még vezetéstechnikai tanácsokkal is gazdagodtunk. Bár bevallom, inkább az élménygyűjtés volt ma a célom, mintsem, hogy a precíz kormányhasználatra figyeljek” – nevetett Müller Attila, a Cool TV műsorvezetője.


A 2011 tavaszán megjelent a Need For Speed SHIFT 2 UNLEASHED a műfaj legautentikusabb és legintenzívebb versenyzési élményével tovább emeli a tétet.  A nagyarányú grafikai újítások az akció közepébe repítik a játékost. A 200 mérföldes sebességgel való vezetésfizikai élményét szimuláló, újszerű sisakkamera-nézettel, az éjszakai versenyzés izgalmával és a pályák és autók élethű amortizálódásával ez a holnap szimulátora az adrenalin-függő versenyzők számára. A SHIFT 2 UNLEASHED ugyanakkor megtestesíti a "Need for Speed Autolog" új generációját is – ez az újszerű hálózat összeköti a barátokat a legendás szemtől szembeni versenyeken, és összehasonlítja a játékosok statisztikáit, így egyedülálló társasági versenyszimulációt teremtve.


A Need For Speed Shift 2 Unleashed újdonságai:

- FIA GT1 Világbajnokság

- 145 versenyezhető autó 36 gyártótól

- 35 különböző pálya

- sisakkamera-nézet

- példátlan mélységű tuning-lehetőségek

- továbbfejlesztett "Autolog" rendszer a teljesítményadatok megosztására

Kiadó: Electronic Arts

Készítő: Slightly Mad Studios

Platformok: Pc, Ps3, Xbox

Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2011.04.26.
Kép

Első televíziós fellépése óta - nem véletlenül - Freddie Mercuryhez hasonlítják elementáris erősségű, kristálytiszta hangját. Tabáni...   Tovább »
2012.05.06.
Kép

Paul Wesley egy csapásra vált világsztárrá a Vámpírnaplók szédületes sikerének köszönhetően. Mára lányok, asszonyok milliói követik...   Tovább »
2012.06.25.
Kép

Paul Bettany a világ egyik legfelkapottabb angol színésze, aki bebizonyította, hogy nem csak a prózai szerepekben tud kiemelkedő produkciót...   Tovább »
2011.12.08.
Kép

Ian Somerhalder karrierje érdekesen alakul, hiszen a szép vonásokkal megáldott, modellként befutott fiatalember olyan szerepben lett...   Tovább »
2012.04.16.
Kép

A zord éghajlatú skót felföld számos karakteres férfit adott a világnak: gondoljunk csak Sean Connery-re, Rod Stewartra, Ewan McGregorra vagy...   Tovább »