Fűszeres juhsajt PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Jani papa   
2010. december 17. péntek, 11:00

alt

Hozzávalók:

30 dkg juhsajt
1 kiskanál tarka bors
4-5 gerezd fokhagyma
2-3 ágacska rozmaring
2-3 babérlevél
csipetnyi sáfrányos szeklice

kb. 3 dl olívaolaj


Elkészítés:

1.) A sajtot kisebb kockákra vágjuk, és a megtisztított fokhagymagerezdekkel váltakozva az üvegbe rakosgatjuk. Rászórjuk a tarka borsot, a babért és a rozmaringot (lehetőleg úgy, hogy kilátszódjanak a sajtok közül).
2.) A sajt ízétől függően megsózzuk az egészet, majd meghintjük a sáfrányos szeklicével. Feltöltjük az üveget olívaolajjal, és lezárjuk jó szorosan az üveget. Hűvös helyen legalább egy hétig érleljük. (Ha ajándékba adjuk, akasszunk egy kis cetlit a díszítő szalagra: Felbontandó 1 hét múlva)

Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!