Gombás-kukoricás csirkesaláta PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Mikli   
2010. december 17. péntek, 11:33

alt

Hozzávalók:

1 konzerv kukorica
30 dkg csirkemell
6 csiperke gomba
1 jégsaláta
olívaolaj
grillfűszer

bors

Elkészítés:

1.) A csirkemellet megmossuk, felkockázzuk, besózzuk, megszórjuk grillfűszerrel, és egy teflonban kevés olajon pirítani kezdjük. Hozzáadjuk az megtisztított és felszeletelt gombát és a kukoricát. Addig pirítjuk, míg a hús ropogós, a gomba pedig puha lesz.
2.) A jégsalátát megmossuk, lecsepegtetjük, és darabokra tépkedjük. Egy nagy tálba szórjuk, és ha a húsos keverék kihűlt, hozzákeverjük. Pici olívaolajjal meglocsoljuk és az egészet alaposan összekeverjük. Azonnal fogyasztható könnyű, önálló fogásként is szuper saláta.

Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!