Heidi Klum, a sztármama PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Aszódi Ádám   
2010. október 06. szerda, 16:22

Heidi Klum újra is újra bebizonyítja a világnak, hogy a modellkarrier összeegyeztethető az anyasággal. Sőt, a Victoria Secret legszebb modellje, 4 gyermek után jobb formában van, mint valaha.


alt


A 37 éves szupermodell nemrég (június 1-én) töltötte be a 37. születésnapját, és azon kevesek közé tartozik, akik az állandó reflektorfény ellenére, társukkal harmonikus házasságban élnek.


Heidi magánélete Seal előtt koránt sem volt ilyen sikeres: 1997-ben férjhez ment fodrászához Ric Pipinohoz, akitől alig 3 évvel később elvált, majd a Red Hot Chili Pepperses Anthony Kiedis oldalán talált szerelemre. Az énekes azonban megcsalta a szőke modellt, aki bánatában a Formula-1 es, hírhedt nőcsábász, Flavio Briatore karjaiba menekült. Az öreg pénzeszsák nem hazutolta meg magát, elhagyta a közös gyermekükkel várandós Hedit.


Seal volt a "szőke herceg, aki fehér lován" a szép modell megsegítésére sietett, és várandóssága ideje ő volt az, aki apaként segítette a kismamát. Heidi beleszeretett az énekesbe, és 2005. május 10-én a pár Mexikóban örök hűséget fogadott egymásnak. Azóta Heidi még 3 gyermeknek adott életet: két fiúnak és egy kislánynak, és karrierje lendületlenül ível felfelé. Kevesen tudják, de a szupermodell sikeres divattervező és üzletasszony, műsorvezető, énekesnő, és televíziós producer is egyben.


Minden várandóssága után rekord gyorsasággal nyerte vissza karcsú alakját, és a szülést követő hetekben szinte mindig kifutóra állt, talán ezzel is megmutatva a világnak, hogy édesanyaként még vonzóbb lehet egy boldog nő, ha jó házasságban élhet azzal a férfivel, akit igazán szeret...

Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2011.03.20.
Kép

Az idei év eddig az Oscar-díj jegyében telt a sármos színész számára: jelölést kapott a legjobb férfi főszereplő kategóriában, és ő...   Tovább »
2011.05.06.
Kép

George Clooney vélhetően ma is a legkeresettebb agglegények egyike annak ellenére, hogy híresen nősülés-ellenes, követhetetlen sűrűséggel...   Tovább »
2010.12.02.
Kép

A húsz éves színésznő tehetsége mellett egy dologban már gyermekkorában is jeleskedett: hitt abban, hogy imái meghallgatásra kerülnek......   Tovább »
2013.03.16.
Kép

Életemben először a hangját hallottam. Tizenéves lehettem, és egy kalózos filmet néztem otthon, a tévében. A főszereplőnek olyan...   Tovább »
2011.03.02.
Kép

Rékasi Károly színművésszel kihívást jelentő szerepekről, átlényegülésről, neves tanítókról, útravalóról, próbákról, és az...   Tovább »