Heidi Klum, a sztármama PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Aszódi Ádám   
2010. október 06. szerda, 16:22

Heidi Klum újra is újra bebizonyítja a világnak, hogy a modellkarrier összeegyeztethető az anyasággal. Sőt, a Victoria Secret legszebb modellje, 4 gyermek után jobb formában van, mint valaha.


alt


A 37 éves szupermodell nemrég (június 1-én) töltötte be a 37. születésnapját, és azon kevesek közé tartozik, akik az állandó reflektorfény ellenére, társukkal harmonikus házasságban élnek.


Heidi magánélete Seal előtt koránt sem volt ilyen sikeres: 1997-ben férjhez ment fodrászához Ric Pipinohoz, akitől alig 3 évvel később elvált, majd a Red Hot Chili Pepperses Anthony Kiedis oldalán talált szerelemre. Az énekes azonban megcsalta a szőke modellt, aki bánatában a Formula-1 es, hírhedt nőcsábász, Flavio Briatore karjaiba menekült. Az öreg pénzeszsák nem hazutolta meg magát, elhagyta a közös gyermekükkel várandós Hedit.


Seal volt a "szőke herceg, aki fehér lován" a szép modell megsegítésére sietett, és várandóssága ideje ő volt az, aki apaként segítette a kismamát. Heidi beleszeretett az énekesbe, és 2005. május 10-én a pár Mexikóban örök hűséget fogadott egymásnak. Azóta Heidi még 3 gyermeknek adott életet: két fiúnak és egy kislánynak, és karrierje lendületlenül ível felfelé. Kevesen tudják, de a szupermodell sikeres divattervező és üzletasszony, műsorvezető, énekesnő, és televíziós producer is egyben.


Minden várandóssága után rekord gyorsasággal nyerte vissza karcsú alakját, és a szülést követő hetekben szinte mindig kifutóra állt, talán ezzel is megmutatva a világnak, hogy édesanyaként még vonzóbb lehet egy boldog nő, ha jó házasságban élhet azzal a férfivel, akit igazán szeret...

Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2011.12.08.
Kép

Ian Somerhalder karrierje érdekesen alakul, hiszen a szép vonásokkal megáldott, modellként befutott fiatalember olyan szerepben lett...   Tovább »
2011.06.21.
Kép

A sármos színész egy ügyvéd szerepével lett híres tizenöt éve, legújabb filmjében, Az igazság árában pedig ismét védőügyvédet...   Tovább »
2012.06.27.
Kép

Nyáron ünnepli a 77. születésnapját Donald Sutherland, akit a nagyközönség annak idején A Piszkos tizenkettő, majd a Kelly hősei című ...   Tovább »
2012.05.06.
Kép

Paul Wesley egy csapásra vált világsztárrá a Vámpírnaplók szédületes sikerének köszönhetően. Mára lányok, asszonyok milliói követik...   Tovább »
2011.03.21.
Kép

Hiszik vagy sem, Gregor Bernadett félénk gyermek volt, akinek esze ágában nem volt szavalni az iskolai ünnepségeken, és sosem kereste a...   Tovább »