Herve Leger Femme parfüm - Testre szabott csábítás PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: ...   
2010. december 01. szerda, 13:12

Csábító frissesség, egzotikus virágok és rabul ejtő, mézédes fás illatok – ez maga a csábítás, ezt kínálja a kifejezetten az AVON számára megalkotott különleges parfüm, amit a világhírű Hervé Léger francia divattervező álmodott meg, és amit a női nem iránti csodálata inspirált.


A ragyogás és az érzékiség szinonimájaként az Herve Leger by Max Azria exkluzív ruhái és mindennapi viseletre tervezett kollekciói egyaránt a női természet dinamizmusát testesítik meg. Az ikonikus bandage ruhához hasonlóan, mely úgy néz ki, mintha a viselője körbe lenne tekerve a ruhaanyaggal, az Herve Leger illat vonzó, kifinomult stílust teremt a nőnek, aki így felejthetetlen benyomást tesz.

Az idén 53 éves divattervező eddigi munkája mind a női test finom vonalainak kihangsúlyozására fektette a hangsúlyt, bandage stílusú ruhái a vörös szőnyeg közkedvelt viseletei. A minőségi munkát szem előtt tartó művész szereti tágan értelmezni a stílusokat, megalkotva ezzel saját világát, amivel így utánozhatatlan és megkerülhetetlen utat teremtett a divatszakma labirintusában.  Ruhái meglepően egyszerűek, kifinomultak. Nem csak stílusban, de színekben is a klasszikus irányvonalat kedveli, így a fekete, fehér, krém, és sötétkék ruhák mellett tette le a voksát.

Az AVON számára megálmodott különlegesség nagyszerű választás a csábítani vágyó nők számára, akiknek fontos a kifinomultság, a nőiességük kihangsúlyozása és a francia divattervező által megalkotott atmoszféra és stílus képviselete.


Herve Leger Femme parfüm

50 ml

Ára: 7700 Ft


Az AVON-ról:

AZ AVON, a Nők Vállalata a világ és Magyarország legnagyobb közvetlen értékesítő kozmetikai vállalata. A vállalat alapítása, 1886 óta az élet minden területén támogatja a nőket, legyen szó szépségről, egészségről vagy az üzleti életről. Vásárlóit független Tanácsadóin keresztül éri el, akiknek száma több mint 100 országban együttesen meghaladja a 6 milliót. Az AVON garanciát vállal termékei magas minőségéért: kozmetikai termékeit kifogás esetén 3 hónapon belül kicseréli vagy a teljes vételárat visszatéríti. Divattermékek esetében a garancia 1 hónap.

Az AVON minden eladott termék árából 1 Ft-ot az emlőrák elleni küzdelemre fordít. A vállalat 20 éve, 1990 óta van jelen Magyarországon.

Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2010.10.06.
Kép

Simon Bakerrel hetente találkozhatunk a képernyőn. De vigyázat! A mentalista természetfeletti tulajdonságokkal rendelkezik! Nem mindegy ...   Tovább »
2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2012.09.05.
Kép

Farrokh Bulsara szinte egy idegen bolygóról érkezett a rock 'n' roll világába. Indiai zoroasztriánus vallású szülők gyermekeként a...   Tovább »
2011.10.18.
Kép

Október 14-én, pénteken nagy sikerrel mutatta be a Centrál Színház az Egy nyári éj mosolya című Broadway-musicalt Törőcsik Mari,...   Tovább »
2011.03.21.
Kép

Hiszik vagy sem, Gregor Bernadett félénk gyermek volt, akinek esze ágában nem volt szavalni az iskolai ünnepségeken, és sosem kereste a...   Tovább »