Herve Leger Femme parfüm - Testre szabott csábítás Nyomtatás
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: ...   
2010. december 01. szerda, 13:12

Csábító frissesség, egzotikus virágok és rabul ejtő, mézédes fás illatok – ez maga a csábítás, ezt kínálja a kifejezetten az AVON számára megalkotott különleges parfüm, amit a világhírű Hervé Léger francia divattervező álmodott meg, és amit a női nem iránti csodálata inspirált.


A ragyogás és az érzékiség szinonimájaként az Herve Leger by Max Azria exkluzív ruhái és mindennapi viseletre tervezett kollekciói egyaránt a női természet dinamizmusát testesítik meg. Az ikonikus bandage ruhához hasonlóan, mely úgy néz ki, mintha a viselője körbe lenne tekerve a ruhaanyaggal, az Herve Leger illat vonzó, kifinomult stílust teremt a nőnek, aki így felejthetetlen benyomást tesz.

Az idén 53 éves divattervező eddigi munkája mind a női test finom vonalainak kihangsúlyozására fektette a hangsúlyt, bandage stílusú ruhái a vörös szőnyeg közkedvelt viseletei. A minőségi munkát szem előtt tartó művész szereti tágan értelmezni a stílusokat, megalkotva ezzel saját világát, amivel így utánozhatatlan és megkerülhetetlen utat teremtett a divatszakma labirintusában.  Ruhái meglepően egyszerűek, kifinomultak. Nem csak stílusban, de színekben is a klasszikus irányvonalat kedveli, így a fekete, fehér, krém, és sötétkék ruhák mellett tette le a voksát.

Az AVON számára megálmodott különlegesség nagyszerű választás a csábítani vágyó nők számára, akiknek fontos a kifinomultság, a nőiességük kihangsúlyozása és a francia divattervező által megalkotott atmoszféra és stílus képviselete.


Herve Leger Femme parfüm

50 ml

Ára: 7700 Ft


Az AVON-ról:

AZ AVON, a Nők Vállalata a világ és Magyarország legnagyobb közvetlen értékesítő kozmetikai vállalata. A vállalat alapítása, 1886 óta az élet minden területén támogatja a nőket, legyen szó szépségről, egészségről vagy az üzleti életről. Vásárlóit független Tanácsadóin keresztül éri el, akiknek száma több mint 100 országban együttesen meghaladja a 6 milliót. Az AVON garanciát vállal termékei magas minőségéért: kozmetikai termékeit kifogás esetén 3 hónapon belül kicseréli vagy a teljes vételárat visszatéríti. Divattermékek esetében a garancia 1 hónap.

Az AVON minden eladott termék árából 1 Ft-ot az emlőrák elleni küzdelemre fordít. A vállalat 20 éve, 1990 óta van jelen Magyarországon.

Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.