Játékok és díszek - dekorgumiból PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Cser Kiadó   
2011. május 02. hétfő, 00:00

A dekorgumi nagyon sokoldalúan felhasználható alapanyag. Széles színválasztékban kapható, rugalmas, strapabíró, akár ollóval is könnyen elvágható.


Készíthetünk belőle díszeket a gyerekszobába, az íróasztalra, a konyhába, a balkonládába. A dekorgumiból készült álarcok a farsangi bál végéig jó állapotban maradnak, sőt, akár többször is viselhetik őket a gyerekek. A dekorgumiból készült játékok és díszek szintén időállók. Nagyon puha anyag, nem mérgező, így a kisebb gyerekek is dolgozhatnak vele.

Tehén dekorgumibólHány óra?

Hozzávalók az órához:
- Fehér, narancssárga és piros dekorgumi, 2 mm-es
- Fekete, bőrszínű és rózsaszín dekorgumi, 1 mm-es
- Dekorgumi számok
- Mozgó pupillájú szemek (15 mm-es átmérőjű)
- Óraszerkezet, 13 mm
- Óramutató (45 / 35 mm)

A napocskához:
- Sárga, fehér és piros dekorgumi, 2 mm
- Mozgó pupillájú szemek, 12 mm átmérőjű

Elkészítés:
1. A boci alapformája egy darabból áll. Erre kerülnek rá az egyes motívumelemek. Ezeket vágjuk ki a mintaív alapján, majd a kép szerint ragasszuk fel. A láb, a farokbojt és a test vonalait fekete filctollal rajzoljuk meg. A csengettyűbe szúrjunk lyukakat, majd a nyakörv végét ne ragasszuk le, hanem fűzzük át a csengettyűn, amelyre előzőleg vigyünk fel ragasztót. Vágjuk ki az óralapot, ragasszuk fel rá a számokat és a köröket, majd rögzítsük a boci testére.
2. Az óralap közepét jelöljük ki, majd szúrjuk át. Az óraszerkezetet hátulról, míg a mutatókat elölről rögzítsük (először a kis-, majd a nagymutatót).


Dekorgumidíszek és játékokGudrun Hettinger: Dekorgumidíszek és - játékok

Cser Kiadó >>>

Ára: 1195 Ft
Terjedelem: 32 oldal

A könyvet itt rendelheti meg >>>


A Cser Kiadó további ajánlatai:

Hímes tojások >>>

Hercegnők szobája: a rózsaszín álom >>>


Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Geri Erika  - gumi lap diszek készítése   |2015-02-01 09:12:20
Szeretném megtudni hogy hol tudom megvenni ezeket a gumi lapokat. és mi az áruk.Köszönőm a segítséget.Üdvözlettel.Geri Erika
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2014.02.20.
Kép

Kurt Cobain, a punk rock valaha élt legnagyobb királya 47 éves lenne, ha 27 éves korában nem dördül el az a végzetes puskalövés, amely...   Tovább »
2010.12.02.
Kép

Jacob Blacket mindenki kedveli: a nők a kisfiús mosolya, a férfiak pedig a kőkemény munkával elért izomzata miatt. Az ifjú színész nagyon...   Tovább »
2012.03.06.
Kép

A múmia sztárja is – mint annyian a filmszakmában – magyar felmenőkkel dicsekedhet. Édesanyja osztrák pszichológus, édesapja pedig magyar...   Tovább »
2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2011.10.15.
Kép

Az Észak-Írországban született színészt magassága és tehetsége egyaránt a legnagyobbak közé sorolja. Az utóbbi években pályája...   Tovább »