Kagylósaláta húsos paprikával PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Eszter   
2011. október 24. hétfő, 10:35

Kagylósaláta húsos paprikával

Beküldte: Bori

Elkészítés ideje: 20 perc
Nehézségi fokozat: könnyű
Pénztárcabarát: olcsó

Hozzávalók:

35 dkg héj nélküli kagylóhús
8 héjas, főtt fekete kagyló
1 fej radikkió
2 piros húsú paprika
3 dkg borsmustárlevél
tálalás:
citromszeletek, friss kenyér
öntet:
1 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál citromlé
1 evőkanál aprított metélőhagyma
2 kávéskanál méz
1 kiskanál reszelt citromhéj
1 kiskanál mustár
só, bors


Elkészítés:

A félbevágott paprikákat 10 percig grillezzük, lehúzzuk a héját. Felcsíkozzuk. hozzáadjuk a héj nélküli kagylókat. Az összes hozzávalóból összeállítjuk a dresszinget, a paprikás tálba keverjük. A radikkiót felaprítjuk, borsmustárlevelekkel tálra rendezzük. Rátálaljuk a kagyló-paprika keveréket, 1-2 héjas fekete kagylóval.


Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!