Ken Block idénye PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Ford   
2012. február 22. szerda, 11:36

A Monster World Rally Team büszkén mutatja be Ken Block teljesen új ruháját és 2012-es forgatókönyvét. A most nyilvánosság elé kerülő 2012-es program nemcsak új ruhát, hanem egészen új fókuszt és irányt is szab a “Hoonigan” számára, hiszen a 2012-es évadban Ken a World Rally Bajnokság versenyei mellett részt vesz az elismert Global RallyCross Bajnokságon is.

“Nagyon feszes programom lesz az idén, hogy mindkét bajnokságon meg tudjak felelni.” – fogalmaz Block. “A Global RallyCross igencsak izgalmas bajnoksággá kezd válni itt az Egyesült Államokban, és készen állok a az új kihívásokra, amelyeket ez jelent majd számomra. Izgalmas lesz, hogy a teljes GRC-szezon mellett még három WRC-futamot, valamint néhány Rally America és Canadian Rally futamot is beillesszek a naptáramba. Nem hiszem, hogy van még olyan versenyző, aki ilyen sokféle bajnokságon állna rajthoz, emellett pedig még olyan remek egyéb projektekre is futná az erejéből, mint amilyen a Gymkhana öt és a Gymkhana Világturné. Igazán szerencsés fickó vagyok, hiszen ez nagyszerű év lesz!”

Ken BlockAz idei 19 versenyen három különböző Ford Fiesta áll majd Ken Block rendelkezésére. Mindegyik friss, új festésben pompázik majd, amely összhangban van a DC csapat új arculatával. A Hybrid Function Hoon Vehicle (H.F.H.V.) indul majd a futamok oroszlánrészén, mind az öt GRC-versenyen, az X-Games-en, és néhány Rally America és Canadian Rally fordulón. Ez az autó lesz a 2012 közepén bemutatandó Gymkhana öt sztárja is. Az M-Sport által felkészített Fiesta RS WRC fut majd a mexikói, az új-zélandi és a finn rallyn; az Olsberg MSE által épített négyajtós Fiesta pedig a Gymkhana Világturné öt állomásán szerepel.

“Teljes erővel támadunk az idén” – mondta Block. “Telefonon megkértem két barátomat, hogy segítsenek a videóim megjelenésével kapcsolatos teendőkben. A színész-komikus Nick Swardson jó hosszú utat tett meg, hogy néhány kérdésre botrányosan jó válaszokat adjon helyettem a videó kérdések-válaszok részében. Másik régi barátom, a DC deszkás sportolója, Steve Berra pedig videózási tudását bocsátotta rendelkezésemre az idei menetrendhez, és a videó megjelenéséhez. Mindketten halál komolyan vették a dolgukat, és egyszerűen el vagyok ragadtatva a végeredménytől.”

Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2011.04.29.
Kép

Uma Thurman, Tarantino harcos istennője, a Ponyvaregény ikonja, az egykori modell, két gyermekes családanya és A-kategóriás szupersztár ma...   Tovább »
2011.03.01.
Kép

A brit színész jó ideig élte az ismert, de sztárnak nem nevezhető színészek nyugalmas életét. A legújabb Bondként azonban személye...   Tovább »
2010.12.02.
Kép

A nagy sikerű Harry Potter könyvek írójáról valószínűleg azok is tudják, kicsoda, akik soha egyetlen sort sem olvastak a műveiből. J. K....   Tovább »
2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2012.03.06.
Kép

A múmia sztárja is – mint annyian a filmszakmában – magyar felmenőkkel dicsekedhet. Édesanyja osztrák pszichológus, édesapja pedig magyar...   Tovább »