Köd előttem, feladatok utánam... PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Buzsáki Gábor   
2012. február 08. szerda, 12:41

Az év egyik legjelentősebb Asztrológiai eseményéhez érkeztünk. 165 év után a Neptunusz visszatér a saját jegyébe, hogy egyedülálló trükkjével elkápráztasson és egyben megtévesszen bennünket...


Az Asztrológiában járatosak leginkább az álmokat, az illúziókat és a művészeteket társítják a február 3-án (19 óra 02 perc) jegyet váltó Neptunuszhoz. Vagyis alapvetően egy harmonikus bolygóról van szó, még akkor is, ha Ő maga a megtévesztés nagymestere...

A hozzáértők közül is kevesen tudják, hogy a Neptunusz egy időben, két különböző hatást is kivált. Ráadásul az egyiket úgy, hogy ott sincs!

Amikor egy lassú mozgású bolygó jegyet vált az olyan, mintha belépne egy szobába, s ott felkapcsolná a villanyt. Vagyis a jegybe belépve, aktiválja a jegyben kezdődő ház életterületeit. (Megjegyzés: így váltanak ki hatásokat és eseményeket a lassú mozgású bolygók egy adott életterületen).

Nos,

mielőtt a Neptunusz felkapcsolná a lámpát, köddel borítja be az egész szobát. Vagyis az az életterület, amelyet a Neptunusz tranzitja érint (ettől az estétől a Halak jegyében kezdődő házad!) - egyszerűen láthatatlanná válik!


Neptunusz: "Köd előttem, feladatok utánam..."


Gyakorlatilag ez annyit jelent, hogy a Halak jegy által érintett életterületeiden nem fogod tudni, hogy voltaképpen mi, miért is történik. Vagyis az események, - gyakran csodával határos módon csak úgy megtörténnek. A csoda nem véletlen, hiszen a Neptunuszi ködben a többi bolygó sem lát semmit! Így a Neptunusz tranzitja még a legrosszabb bolygóállást (hatást) is képes semlegesíteni - különösebb akadályok nélkül ezért érezzük úgy, hogy az álmaink valóra válnak.


Ha nem ismered a születési képleted...

A Neptunusz jelenlegi tranzitja elsősorban a vizes (Rák, Skorpió, Halak) és a földies (Bika, Szűz, Bak) jegyek szülötteinek segít valóra váltani az álmokat.


Miután felszáll a köd...

A Neptunusznak van egy kellemetlenebb oldala is, mégpedig...

A cikk folytatását itt tudod elolvasni >>>

Asztropatika - Asztrológia érthetően >>>


Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2011.05.15.
Kép

A híres francia énekesnő 1991 óta a neves francia divatház, a Chanel arca, és úgy tűnik, Karl Lagerfeld nem is akar megválni baba arcú...   Tovább »
2012.04.16.
Kép

A zord éghajlatú skót felföld számos karakteres férfit adott a világnak: gondoljunk csak Sean Connery-re, Rod Stewartra, Ewan McGregorra vagy...   Tovább »
2011.10.20.
Kép

Ki hinné, hogy a csodálatos Monica már 47 éves? Az olasz lány modellként kezdte, majd színészi pályára lépett, így ismerhette meg a...   Tovább »
2011.03.20.
Kép

Az idei év eddig az Oscar-díj jegyében telt a sármos színész számára: jelölést kapott a legjobb férfi főszereplő kategóriában, és ő...   Tovább »
2011.03.02.
Kép

A kis Natalie-ra 13 évesen figyelt fel a világ a Leon, a profi bájos, ám belevaló kamaszlányaként, Jean Reno méltó partnereként. Most, 17...   Tovább »