Köd előttem, feladatok utánam... PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Buzsáki Gábor   
2012. február 08. szerda, 12:41

Az év egyik legjelentősebb Asztrológiai eseményéhez érkeztünk. 165 év után a Neptunusz visszatér a saját jegyébe, hogy egyedülálló trükkjével elkápráztasson és egyben megtévesszen bennünket...


Az Asztrológiában járatosak leginkább az álmokat, az illúziókat és a művészeteket társítják a február 3-án (19 óra 02 perc) jegyet váltó Neptunuszhoz. Vagyis alapvetően egy harmonikus bolygóról van szó, még akkor is, ha Ő maga a megtévesztés nagymestere...

A hozzáértők közül is kevesen tudják, hogy a Neptunusz egy időben, két különböző hatást is kivált. Ráadásul az egyiket úgy, hogy ott sincs!

Amikor egy lassú mozgású bolygó jegyet vált az olyan, mintha belépne egy szobába, s ott felkapcsolná a villanyt. Vagyis a jegybe belépve, aktiválja a jegyben kezdődő ház életterületeit. (Megjegyzés: így váltanak ki hatásokat és eseményeket a lassú mozgású bolygók egy adott életterületen).

Nos,

mielőtt a Neptunusz felkapcsolná a lámpát, köddel borítja be az egész szobát. Vagyis az az életterület, amelyet a Neptunusz tranzitja érint (ettől az estétől a Halak jegyében kezdődő házad!) - egyszerűen láthatatlanná válik!


Neptunusz: "Köd előttem, feladatok utánam..."


Gyakorlatilag ez annyit jelent, hogy a Halak jegy által érintett életterületeiden nem fogod tudni, hogy voltaképpen mi, miért is történik. Vagyis az események, - gyakran csodával határos módon csak úgy megtörténnek. A csoda nem véletlen, hiszen a Neptunuszi ködben a többi bolygó sem lát semmit! Így a Neptunusz tranzitja még a legrosszabb bolygóállást (hatást) is képes semlegesíteni - különösebb akadályok nélkül ezért érezzük úgy, hogy az álmaink valóra válnak.


Ha nem ismered a születési képleted...

A Neptunusz jelenlegi tranzitja elsősorban a vizes (Rák, Skorpió, Halak) és a földies (Bika, Szűz, Bak) jegyek szülötteinek segít valóra váltani az álmokat.


Miután felszáll a köd...

A Neptunusznak van egy kellemetlenebb oldala is, mégpedig...

A cikk folytatását itt tudod elolvasni >>>

Asztropatika - Asztrológia érthetően >>>


Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2011.07.07.
Kép

Graceland, vagyis Elvis Presley otthona az USA egyik legkedveltebb látnivalója. A memphisi birtok, ahol egykor a rock király élt népes...   Tovább »
2012.02.24.
Kép

Ki ne emlékezne a copfos kislányra az E. T.-ből? Az anyai részről félig magyar Drew hétévesen lett sztár, de színészi pályafutását...   Tovább »
2011.12.08.
Kép

Ian Somerhalder karrierje érdekesen alakul, hiszen a szép vonásokkal megáldott, modellként befutott fiatalember olyan szerepben lett...   Tovább »
2012.06.25.
Kép

Paul Bettany a világ egyik legfelkapottabb angol színésze, aki bebizonyította, hogy nem csak a prózai szerepekben tud kiemelkedő produkciót...   Tovább »
2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »