Köd előttem, feladatok utánam... Nyomtatás
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Buzsáki Gábor   
2012. február 08. szerda, 12:41

Az év egyik legjelentősebb Asztrológiai eseményéhez érkeztünk. 165 év után a Neptunusz visszatér a saját jegyébe, hogy egyedülálló trükkjével elkápráztasson és egyben megtévesszen bennünket...


Az Asztrológiában járatosak leginkább az álmokat, az illúziókat és a művészeteket társítják a február 3-án (19 óra 02 perc) jegyet váltó Neptunuszhoz. Vagyis alapvetően egy harmonikus bolygóról van szó, még akkor is, ha Ő maga a megtévesztés nagymestere...

A hozzáértők közül is kevesen tudják, hogy a Neptunusz egy időben, két különböző hatást is kivált. Ráadásul az egyiket úgy, hogy ott sincs!

Amikor egy lassú mozgású bolygó jegyet vált az olyan, mintha belépne egy szobába, s ott felkapcsolná a villanyt. Vagyis a jegybe belépve, aktiválja a jegyben kezdődő ház életterületeit. (Megjegyzés: így váltanak ki hatásokat és eseményeket a lassú mozgású bolygók egy adott életterületen).

Nos,

mielőtt a Neptunusz felkapcsolná a lámpát, köddel borítja be az egész szobát. Vagyis az az életterület, amelyet a Neptunusz tranzitja érint (ettől az estétől a Halak jegyében kezdődő házad!) - egyszerűen láthatatlanná válik!


Neptunusz: "Köd előttem, feladatok utánam..."


Gyakorlatilag ez annyit jelent, hogy a Halak jegy által érintett életterületeiden nem fogod tudni, hogy voltaképpen mi, miért is történik. Vagyis az események, - gyakran csodával határos módon csak úgy megtörténnek. A csoda nem véletlen, hiszen a Neptunuszi ködben a többi bolygó sem lát semmit! Így a Neptunusz tranzitja még a legrosszabb bolygóállást (hatást) is képes semlegesíteni - különösebb akadályok nélkül ezért érezzük úgy, hogy az álmaink valóra válnak.


Ha nem ismered a születési képleted...

A Neptunusz jelenlegi tranzitja elsősorban a vizes (Rák, Skorpió, Halak) és a földies (Bika, Szűz, Bak) jegyek szülötteinek segít valóra váltani az álmokat.


Miután felszáll a köd...

A Neptunusznak van egy kellemetlenebb oldala is, mégpedig...

A cikk folytatását itt tudod elolvasni >>>

Asztropatika - Asztrológia érthetően >>>


Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.