Kristálypunktúra: a szeretet erejével PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: dr. Kellermann Aranka Terézia   
2010. október 06. szerda, 15:01

A Kristálypunktúra komplexen hat a testi folyamatokra és a tudatszint emelkedésére. A gyógymód a szereteten alapul, és spirituális irányú nyitottságot feltételez.


 


A Kristálypunktúra (azaz a kristállyal történő kezelés az akupunktúrás pontok vetületében) olyan új távlatokat nyit meg a gyógyítás területén, amely nagy áttörést hoz létre több vonatkozásban is. Egyrészt, az a hatalmas tudás, amelyet a kínai orvoslás rejt magába, nagyon könnyen hozzáférhető formában, mégis magas szintű gyógyító erővel lép be a gyakorlatba. Másrészt a kínai akupunktúra eddig csak orvosok számára volt engedélyezett, így a gyógyítás köréből kiestek mindazok, akik ennek a viszonylag magas költségét nem tudták megfizetni, vagy a tű-kezelést valami miatt elutasították.


alt

A betegségek bármely területén alkalmazható, önállóan, vagy más módszerekkel társítva, beleértve a gyógyszerek szedését is, ha az egyén állapota, vagy hitrendszere így kívánja.

A kristályokkal történő gyógyítás a lemúriai-atlantiszi kultúrában általános volt, és most eljött az ideje, hogy újra alkalmazhatóvá váljon az emberiség számára. A gyógymód a szereteten alapul, és spirituális irányú nyitottságot feltételez. Az emberiség fejlődése új fázisba érkezett. A gyógyítás lehetőségei is ehhez igazodnak. Hatalmas előrelépés ezen a téren a Kristálypunktúra, mely komplexen hat a testi folyamatokra és a tudatszint emelkedésére is. Ez a gyógyítás olyan minőségi változás elősegítője, mely mérföldkő az emberiség történetében. A Kristálypunktúrával elérkezett végre a szereteten alapuló gyógyulás-gyógyítás. Jézus is a szeretet által gyógyított. Minden más gyógyítás is úgy tudott valójában hatni, ha a szeretet valamely minősége jelen volt ebben a folyamatban.

A Kristálypunktúra teljes jelentőségét felfogni nem tudjuk, de alkalmazása során a személyes megtapasztalások által felfedi önmagát. Emberi létünket a szeretet, öröm és hála mélyebb megélésének képességével is megajándékozza. A tudás átadása tanfolyamokon történik, melyek több szintből állnak, és egymásra épülnek. Egyenlőre 3 szint van kiformálódva, melyeket 1-1 napos tanfolyamon lehet elsajátítani. A tanfolyamok tematikája folyamatos változás, átalakulás alatt van, hogy a legújabb információk minden esetbe beépülhessenek a tananyagba.

A Kristálypunktúra tanfolyam tematikája:

ELSŐ RÉSZ

Tanfolyam vezető: Dr. Kellermann Aranka Terézia (orvos, természetgyógyász, a kínai gyógyítás orvosa, spirituál terapeuta, a Kristály gyógyítás beavatottja)

A Kristálypunktúra: a kristályokkal és az akupunktúrás pontokkal kapcsolatos, fénytesten történő kezelés.

A Kristálypunktúra lényegisége a Kristály Fényesszenciája, mely az emberi Fénytestre hatva, a gyógyító energiáit adja, a testi-lelki-szellemi egyensúly megteremtésére. Segíti az emberek számára a tudatszint emelkedést.


A tanfolyam tematikája:

A kristályok legfőbb fizikai jellemzőinek ismertetése.

A kristályokkal kapcsolatos szellemi síkú tudás.

A Kristályok szerepe a tudatszint emelkedésben.

Metatron Arkangyal közvetített üzenete.

Angyalok-kristályok kapcsolata

A Kristályok üzenetei: közvetítések

Kristály Tudat (Kristály Lélek, kristály szellemiség)

A Kínai Orvoslás spirituális vonatkozásai.

A Kínai Orvoslás energetikai rendszere.

Kristálypunktúra az öngyógyítás - gyógyítás szolgálatában

Gyakorlás

Tapasztalatok megosztása.


Amit hozni kell: Kb. legalább kisujjnyi vastag hegyikristály, melynek egyik vége középre eső csúccsal rendelkezik, másik vége tompa. Ha nincs, akkor a helyszínen megvásárolható.

A tanfolyamra előzetes bejelentkezés szükséges:

+36 20 22 33 552, vagy
+36 20 77 888 52

Magamról

Kellermann Aranka Terézia vagyok. Holisztikus orvosi szemléletemmel, minden tudásommal a gyógyulni vágyókat szolgálom. Feladatomnak tekintem, hogy segítem az embereket önmaguk gyógyító erejének megtapasztalásában. Ezzel párhuzamosan szándékom minden ember számára megvilágítani létünk értelmét, a szereteten alapuló, együvé tartozás tudatszintjének kialakítását. Spirituális úton járásom tudatos szinten több mint húsz éve tart.

2008-ban, a Teremtő és Kryon segítő energiái jelenlétében, Alone által tartott médiumitás tanfolyamot követően nagy változások történtek az életemben. Először Jézus üzenetét közvetíthettem, embertársaim számára az EGYSÉGRŐL.

Jelenlegi élet feladatomhoz folyamatos felkészítésem történik, mely által régebbi énemhez viszonyítva, magasabb tudatossággal megáldottá váltam. A közel múltban a Kristályok kerestek meg, és arra a feladatra választottak, hogy üzeneteik számára közvetítővé váljak. A KRISTÁLY TUDAT, KRISTÁLY LÉLEK és a KRISTÁLYOK SZELLEMISÉGE új gyógyítás lehetőségét tárták fel előttem.

Az atlantiszi tudásunkra való visszaemlékezést jelenti ez a gyógyítás, melyet a felemelkedett tudatunk ajándékának tekinthetünk. Ezt a tudást szeretném szeretettel megosztani mindenkivel.

Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2012.06.27.
Kép

Nyáron ünnepli a 77. születésnapját Donald Sutherland, akit a nagyközönség annak idején A Piszkos tizenkettő, majd a Kelly hősei című ...   Tovább »
2011.06.21.
Kép

A sármos színész egy ügyvéd szerepével lett híres tizenöt éve, legújabb filmjében, Az igazság árában pedig ismét védőügyvédet...   Tovább »
2011.12.08.
Kép

Ian Somerhalder karrierje érdekesen alakul, hiszen a szép vonásokkal megáldott, modellként befutott fiatalember olyan szerepben lett...   Tovább »
2011.10.18.
Kép

Október 14-én, pénteken nagy sikerrel mutatta be a Centrál Színház az Egy nyári éj mosolya című Broadway-musicalt Törőcsik Mari,...   Tovább »
2011.05.06.
Kép

George Clooney vélhetően ma is a legkeresettebb agglegények egyike annak ellenére, hogy híresen nősülés-ellenes, követhetetlen sűrűséggel...   Tovább »