Kristen Stewart tündöklése PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Aszódi Ádám   
2010. október 15. péntek, 13:21

Alig múlt húsz éves, nevét mégis az egész világ ismeri, és több rajongót tudhat maga mögött, mint a régi idők felpolcolt mellű, vastagon sminkelt, ünnepelt filmsztárjai. Vajon mi a magát átlagos külsejű lánynak tartott színésznő sikerének titka?

Bár Kristen nevét világszerte a Stephenie Meyer nevével fémjelzett Twilight saga tette népszerűvé, elmondhatjuk, hogy a tehetséges színésznő nem ma kezdte a szakmát, és vélhetően nem is húzza majd le a redőnyt a sorozat forgatásának befejeztével.


alt

Kristen 1990. április 9-én született Los Angelesben, de gyermekéveit Colorádoban töltötte szüleivel. Az első nagy kaliberű film, amelyben a szakma is felfigyelt a fiatal színészpalántára, a Pánikszoba című film volt, amelyben Jodie Foster beteg lányát alakította. A lélegzet-elállítóan izgalmas thriller szerint anya és lánya egy rablótámadás elől egy páncélozott szobában bújnak el, ahol észreveszik, hogy a gyerek cukorbetegségére használt inzulin odakint marad... Kristen olyan élethűen játssza el a karakterét, hogy az ember azt veszi észre, hogy szinte már ő is rosszul van az idegességtől, és görcsbe rándulva várja, hogy meglegyen már az az injekciós tű.

Kimagasló színészi munkájáért Kristent három egymást követő évben is jelölték a Young Artist Awards-ra - a Pánikszobáért, a Jéghideg otthonért és az Undertown c. filmekért.

Az igazi rajongói és szakmai sikert végül Bella Swan szerepe hozta meg neki. A történet szerint Bella egy vérszomjas vámpírba lesz szerelmes, aki ugyan állati vérrel táplálkozik, de azért gyilkos ösztön hajtja az emberi vér illata felé. Edward, a jó modorú vámpír viszonozza a hús-vér lány érzelmeit, így a helyzet bonyolódni kezd: őrülten szeretik egymást, de óvatosnak kell lenniük, hiszen Edward egy rossz pillanatban óvatlanul megölheti vagy súlyosan megsebezheti a lányt. Ekkor lép a képbe egy igen vonzó, fiatal indián, Jacob Black, aki mellesleg vérfarkas, és hogy a helyzet bonyolódjon, ő is beleszeret Bellába, halálos ellenségeit, a vámpírokat ezzel még jobban magára haragítva. A történet kasszasiker, hiszen nem lehet nem szeretni a szép, fiatal és a szerelemért mindent odaadó fiatalokat. A helyszín és a zene csodás, a cselekmények sorozata kiszámíthatatlan... ezt elmesélni nem lehet, csak elolvasni, megnézni.


alt

Kristen és a film sikerét tovább növelte a média állandó találgatása, miszerint hol összejött, hol szakított filmbéli szerelmével, az Edward Cullent alakító Robert Pattinsonnal. Szép pár, nem csoda, hogy rajongók hada üldözi őket az Alkonyat premiere óta. Míg Robertet nagyon megviseli a megjelenésüket övező állandó hisztéria, Kristen valamivel nyugodtabban kezeli a felhajtást. A koholt média híreken mosolyogva átlendül, azonban a színészi munkájáról feltett kérdésekre szívesen és részletesen felel. S hogy valóban együtt vannak-e Rob-bal? Az igazságot senki nem tudja, de biztos nagyon nehéz a fiataloknak feldolgozni az állandó figyelmet, és a magánéletük iránt megnövekedett érdeklődést. Így vagy úgy, Bella és Edward a filmvásznon örök szerelembe esnek - kívánjuk nekik, hogy az életben is rátaláljanak a boldogságra anélkül, hogy mindig valaki lesné őket!

alt

Robert Pattinson, a vegetáriánus vámpír >>>

Taylor Lautner célba ért >>>

Twilight inspirálta ékszerek >>>

Vámpírnaplók - élet az árnyak között >>>

Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2010.10.06.
Kép

Simon Bakerrel hetente találkozhatunk a képernyőn. De vigyázat! A mentalista természetfeletti tulajdonságokkal rendelkezik! Nem mindegy ...   Tovább »
2011.03.29.
Kép

Robert a nem túl távoli 1986-ban jött világra Londonban, májusban tölti be a 25-öt. Már 15 évesen csatlakozott egy amatőr...   Tovább »
2011.04.25.
Kép

Jet Li, Amerika első számú kínai sztárja nem csupán sporteredményeivel és dollármilliókat hozó filmjeivel, hanem adományozó vénájával...   Tovább »
2011.03.10.
Kép

Illényi Katica hegedűművésznő nem véletlenül lett világhírű. Énekel, táncol, színésznőként, műsorvezetőként is briliáns, és...   Tovább »
2010.10.06.
Kép

Heidi Klum újra is újra bebizonyítja a világnak, hogy a modellkarrier összeegyeztethető az anyasággal. Sőt, a Victoria Secret legszebb...   Tovább »