Land Rover Defender 2015 tanulmányautó PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: British Automitive Hungary Kft   
2011. szeptember 02. péntek, 15:05

A Land Rover megerősítette, hogy az idei Frankfurti Autószalonon mutatja be a vadonatúj Defender tanulmányát


  A Land Rover DC100 az ikonikus Defender modell lehetséges jövőbeli fejlesztési irányait vizsgálja. Bemutatja a Land Rover képességeit és sokoldalúságát a jövőre vetítve

   A gyakorlati és átgondolt formaterv a Gerry McGovern által vezetett tervezőcsapat munkájának eredménye

    A Land Rover megerősítette azon szándékát, hogy 2015-ben bevezeti az új Defendert

     A Land Rover DC100, az ikonikus Land Rover Defender modern interpretációja, az idei Frankfurti Autószalonon mutatkozik be.


      A gyártó ma azt is megerősítette, hogy 2015-ben kezdi meg az új Defender gyártását.

       A DC100 tanulmánnyal kapcsolatban Gerry McGovern, a Land Rover formatervezési igazgatója, a következőket nyilatkozta: „Az ikonikus Defender utódjának a megalkotása az autós formatervezés egyik legnagyobb kihívását jelenti, ugyanis a modell világszerte rendelkezik rajongókkal. A tanulmányautó még nem áll készen a sorozatgyártásra. Sokkal inkább egy négy éves kísérletezés kezdetét jelenti, amely során egy hamisítatlan 21. századi Defendert óhajtunk kifejleszteni.”

       „Egyszerű, letisztult és jellegzetes formatervével a Defender hű marad a hagyományokhoz, és követi a nemzetközi piac által támasztott változó igényeket. A létező és potenciális ügyfeleink segítségével szeretnénk végső formába önteni az új modellünket. Egy dolog biztos: izgalmas utazásnak nézünk elébe, és már alig várjuk, hogy útra kelhessünk” - hangsúlyozta John Edwards, a Land Rover globális márkaigazgatója.

       A Land Rover DC100 tanulmány a Defender legfontosabb elemeiből építkezik, és egyúttal arra ösztönzi a márka rajongóit, hogy merjenek nagyot álmodni és részt venni a jövő modelljének kialakításában. A Defender történetének következő fejezete 2011. szeptember 13-án, kedden, közép-európai idő szerint 09.15 órakor a Frankfurti Autószalonon veszi kezdetét.

       Foto: Land Rover

       Hozzászólások
       Hozzáadás Keresés
       Hozzászólás
       Név:
       Email:
        
       Tárgy:
        
       Gépelje be a képen látható karaktereket.
        
       Képeslapküldés

       Lepje meg szeretteit egy
       szép képeslappal!

       Tovább »

       Iratkozzon fel hírlevelünkre!

       Népszerű

       2013.01.09.
       Kép

       A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
       2013.12.01.
       Kép

       Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
       2013.12.01.
       Kép

       Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
       2012.06.20.
       Kép

       Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

       Korábbi

       2011.10.18.
       Kép

       Október 14-én, pénteken nagy sikerrel mutatta be a Centrál Színház az Egy nyári éj mosolya című Broadway-musicalt Törőcsik Mari,...   Tovább »
       2011.07.29.
       Kép

       Angelina Jolie-t lehet szeretni, lehet őt nem kedvelni, de az vitathatatlan, hogy nem mindennapi jelenség. Vérbeli nőstény, akinek határozott...   Tovább »
       2011.03.20.
       Kép

       Az idei év eddig az Oscar-díj jegyében telt a sármos színész számára: jelölést kapott a legjobb férfi főszereplő kategóriában, és ő...   Tovább »
       2011.03.10.
       Kép

       Illényi Katica hegedűművésznő nem véletlenül lett világhírű. Énekel, táncol, színésznőként, műsorvezetőként is briliáns, és...   Tovább »
       2011.04.29.
       Kép

       Uma Thurman, Tarantino harcos istennője, a Ponyvaregény ikonja, az egykori modell, két gyermekes családanya és A-kategóriás szupersztár ma...   Tovább »