Land Rover Defender 2015 tanulmányautó PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: British Automitive Hungary Kft   
2011. szeptember 02. péntek, 15:05

A Land Rover megerősítette, hogy az idei Frankfurti Autószalonon mutatja be a vadonatúj Defender tanulmányát


  A Land Rover DC100 az ikonikus Defender modell lehetséges jövőbeli fejlesztési irányait vizsgálja. Bemutatja a Land Rover képességeit és sokoldalúságát a jövőre vetítve

   A gyakorlati és átgondolt formaterv a Gerry McGovern által vezetett tervezőcsapat munkájának eredménye

    A Land Rover megerősítette azon szándékát, hogy 2015-ben bevezeti az új Defendert

     A Land Rover DC100, az ikonikus Land Rover Defender modern interpretációja, az idei Frankfurti Autószalonon mutatkozik be.


      A gyártó ma azt is megerősítette, hogy 2015-ben kezdi meg az új Defender gyártását.

       A DC100 tanulmánnyal kapcsolatban Gerry McGovern, a Land Rover formatervezési igazgatója, a következőket nyilatkozta: „Az ikonikus Defender utódjának a megalkotása az autós formatervezés egyik legnagyobb kihívását jelenti, ugyanis a modell világszerte rendelkezik rajongókkal. A tanulmányautó még nem áll készen a sorozatgyártásra. Sokkal inkább egy négy éves kísérletezés kezdetét jelenti, amely során egy hamisítatlan 21. századi Defendert óhajtunk kifejleszteni.”

       „Egyszerű, letisztult és jellegzetes formatervével a Defender hű marad a hagyományokhoz, és követi a nemzetközi piac által támasztott változó igényeket. A létező és potenciális ügyfeleink segítségével szeretnénk végső formába önteni az új modellünket. Egy dolog biztos: izgalmas utazásnak nézünk elébe, és már alig várjuk, hogy útra kelhessünk” - hangsúlyozta John Edwards, a Land Rover globális márkaigazgatója.

       A Land Rover DC100 tanulmány a Defender legfontosabb elemeiből építkezik, és egyúttal arra ösztönzi a márka rajongóit, hogy merjenek nagyot álmodni és részt venni a jövő modelljének kialakításában. A Defender történetének következő fejezete 2011. szeptember 13-án, kedden, közép-európai idő szerint 09.15 órakor a Frankfurti Autószalonon veszi kezdetét.

       Foto: Land Rover

       Hozzászólások
       Hozzáadás Keresés
       Hozzászólás
       Név:
       Email:
        
       Tárgy:
        
       Gépelje be a képen látható karaktereket.
        
       Képeslapküldés

       Lepje meg szeretteit egy
       szép képeslappal!

       Tovább »

       Iratkozzon fel hírlevelünkre!

       Népszerű

       2013.01.09.
       Kép

       A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
       2013.12.01.
       Kép

       Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
       2013.12.01.
       Kép

       Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
       2012.06.20.
       Kép

       Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

       Korábbi

       2011.03.01.
       Kép

       A brit színész jó ideig élte az ismert, de sztárnak nem nevezhető színészek nyugalmas életét. A legújabb Bondként azonban személye...   Tovább »
       2010.12.02.
       Kép

       A húsz éves színésznő tehetsége mellett egy dologban már gyermekkorában is jeleskedett: hitt abban, hogy imái meghallgatásra kerülnek......   Tovább »
       2011.05.15.
       Kép

       A híres francia énekesnő 1991 óta a neves francia divatház, a Chanel arca, és úgy tűnik, Karl Lagerfeld nem is akar megválni baba arcú...   Tovább »
       2011.04.25.
       Kép

       Jet Li, Amerika első számú kínai sztárja nem csupán sporteredményeivel és dollármilliókat hozó filmjeivel, hanem adományozó vénájával...   Tovább »
       2012.05.06.
       Kép

       Paul Wesley egy csapásra vált világsztárrá a Vámpírnaplók szédületes sikerének köszönhetően. Mára lányok, asszonyok milliói követik...   Tovább »