Marhahúsleves sulyommal PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Eszter   
2011. május 09. hétfő, 16:48

Marhahúsleves sulyommal

Beküldte: Ági

Elkészítés ideje: 25 perc
Nehézségi fokozat: könnyű
Pénztárcabarát: olcsó


Hozzávalók:

35 dkg. marhahús
18 dkg főtt rizs
12 dkg felszeletelt sulyom
1 l marhahúslé
3 evőkanál paradicsompüré
6 evőkanál narancslé
2 evőkanál szójaszósz
2 evőkanál száraz sherry
1 feldarabolt fahéjrúd
2 kínai csillagánizs
1 teáskanál metélt narancshéj
só, bors
díszítéshez:
csíkokra vágott narancshéj,
2 evőkanál metélőhagyma


Elkészítés:

A húst felcsíkozzuk, fazékba tesszük. Ráöntjük a húslét, hozzáadjuk a fahéjat, csillagánizst, szójaszószt, sherryt, paradicsompürét, sulyomszeleteket. Felforraljuk. Lehabozzuk. 20 percig főzzük. Kiszedjük belőle a fahéj és ánizsdarabokat. Belekeverjük a rizst, a narancs húsát és levét. Sózzuk, borsozzuk.2-3 percig átforrósítjuk. Díszítve tálaljuk.


Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!