Megnyitotta kapuit a Lakatos Márk Makeover Szalon PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: redlemon   
2011. november 07. hétfő, 15:42

Kolibri jégszobrok, kirakatban játszó zenekar, pink szőnyeg, hatalmas szappanbuborékok és még nagyobb tömeg. Lakatos Márk megnyitotta Makeover Szalonját, a nem mindennapi bulin Peller Mariann teljesen új külsővel mutatkozott be. Az ÖsszeEsküvők műsorvezetője a sztár stylist és csapata segítségével vörös, hullámos hajjal, visszafogott sminkkel, vibráló, zöld ruhában állt a nagyközönség elé.

Különleges estén nyitotta meg kapuit a Lakatos Márk Makeover Szalon. A Vörösmarty téren, a kirakatban zenélt Fehér Balázs, a Carbonfools énekese a csapat gitárosával, valamint a szalon előtt Ladányi Andrea táncos-koreográfus különleges előadással nyűgözte le az érkezőket. Lakatos Márk sok éves álmát váltotta valóra az üzlet megnyitásával.

„Az elmúlt évek során a televíziós műsoraimban nagyon sok hölgyet és urat alakítottam ár. Egyre többen lettek, akik szerettek volna az élmény részesei lenni, ehhez már a televízió kevés volt. Ezért megálmodtam ezt a helyet, ahol exkluzív, de intim körülmények között szépülhetnek az arra vágyók. Az első vendégünk az édesanyám volt, akit négy éves korom óta öltöztetek különböző eseményekre.” – árulta el Lakatos Márk. – „Peller Mariann átalakulásával nyitottunk meg a szalont. Ő az, aki megtestesíti azokat a hölgyeket, akiket a későbbiekben várunk.  Intelligens, érzékeny nő, akinek sok elvárásnak kell megfelelnie. Mi abban segítünk neki, hogy ezekben a helyzetekben magabiztos legyen, és mindig szeresse magát.” – tette hozzá a népszerű és elismert stylist.

A TV2 műsorvezetője hatalmas változáson ment át, szőke frizuráját vörös fürtökre cserélte, bár magától sosem vállalkozott volna ilyen nagy átalakulásra.

„Nagyon jó csapat vett „kezelésbe”. Nem csak arra figyeltek, hogy jól nézzek ki, hanem a lelkemre is, ami nagyon fontos, főleg ha egy ilyen átalakulásról van szó. Elégedett vagyok a végeredménnyel, bár először ódzkodtam a hajszínváltozástól. Nem nagyon szerettem volna, de Márknak határozott, komoly elképzelései voltak a külsőmet illetően. Végül ebben a vöröses hajszínben egyeztünk meg, ami nagyon tetszik. Egyre jobban kezdem a magaménak érezni, úgyhogy most egy ideig biztosan ilyen is marad a frizurám.” – mondta Mariann.


Az eseményen Márknak és tulajdonostársainak, Hámori Barbarának és Tóth Hajnalkának olyan sztárok gratuláltak, mint Andy Vajna, Gryllusz Dorka, Tatár Csilla valamint Fésűs Nelly. A vendégeknek Segal Viktor és Gianni készített különleges „makeover” falatkákat. Mivel Márk pezsgőlovag, ezért a jeles alkalmon mással nem is koccinthatott volna az ünneplő közönség, mint a buborékos itallal.

Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2011.06.21.
Kép

A sármos színész egy ügyvéd szerepével lett híres tizenöt éve, legújabb filmjében, Az igazság árában pedig ismét védőügyvédet...   Tovább »
2011.03.20.
Kép

Az idei év eddig az Oscar-díj jegyében telt a sármos színész számára: jelölést kapott a legjobb férfi főszereplő kategóriában, és ő...   Tovább »
2012.02.24.
Kép

Ki ne emlékezne a copfos kislányra az E. T.-ből? Az anyai részről félig magyar Drew hétévesen lett sztár, de színészi pályafutását...   Tovább »
2010.10.06.
Kép

Heidi Klum újra is újra bebizonyítja a világnak, hogy a modellkarrier összeegyeztethető az anyasággal. Sőt, a Victoria Secret legszebb...   Tovább »
2011.04.29.
Kép

Uma Thurman, Tarantino harcos istennője, a Ponyvaregény ikonja, az egykori modell, két gyermekes családanya és A-kategóriás szupersztár ma...   Tovább »