Padlizsános zakuszka PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Ényó   
2010. december 16. csütörtök, 21:29

alt

Hozzávalók:

50 dkg padlizsán
50 dkg paradicsompaprika
25 dkg paradicsom
20 dkg hagyma
2 gerezd fokhagyma
3 dl olíva olaj

bors
citromlé
esetleg csípős paprika

Elkészítés:

1.) A padlizsánokat kettévágjuk, beirdaljuk, besózzuk, kb. 40 perc alatt lefelé fordítva megsütjük. Ezután a héját lehúzzuk, szűrőbe tesszük.
2.) A hagymát apróra vágjuk, kevés olíva olajon megfonnyasztjuk.
3.) A paradicsomok héját lehúzzuk/ jobb cikkenként, mint forró vízbe mártva!/ és megdaráljuk a paradicsompaprikával együtt.
4.) A hozzávalókat és az olaj felét, a fűszerekkel pár percig főzzük, majd kisebb üvegekbe töltjük és kidunsztoljuk

Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!