Pikáns padlizsántorta PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Eszter   
2011. október 17. hétfő, 13:34

Pikáns padlizsántorta


Beküldte: Virág

Elkészítés ideje: 40 perc
Nehézségi fokozat: könnyű
Pénztárcabarát: olcsó

Hozzávalók:

30 dkg színes tészta
12 dkg krémtúró
fokhagymával és zöld fűszerekkel
3,5 dl paradicsom
1 padlizsán
4 evőkanál reszelt parmezán
2 evőkanál zsemlemorzsa
1 1/2 kávéskanál morzsolt oregánó
só, bors
kevés vaj


Elkészítés:

Egy közepes tortaformát kikenünk. A padlizsánt felszeleteljük hosszában. Besózzuk. Egy percre forró vízbe dobjuk. Kifőzzük a tésztát. Összemelegítjük a túróval. hozzáöntjük a paradicsomlevet, parmezánt, oregánót. Sózzuk, borsozzuk. A tortaformát legyezőszerűen kibéleljük a padlizsánszeletekkel. a tésztás masszát a formába simítjuk. Megszórjuk zsemlemorzsával. 20 percig sütjük.


Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!