Színes függődíszek PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: Cser Kiadó   
2012. február 27. hétfő, 10:34

A tavasz közeledtével egyre nagyobb az ember igénye, hogy virágokkal, napsütéssel, vidámsággal töltse meg az otthonát. A következőkben egy nagyon egyszerű, mégis roppant kreatív és mutatós asztali dísz elkészítését szeretnénk bemutatni, amelyet kicsit és nagyok, tinik és felnőttek egyaránt elkészíthetnek.

Hozzávalók:
- vasalható gyöngy
- vasalható gyöngyhöz tüskés lap (négyzet alakú)
- sütőpapír
- színes kartonpapírok
- színes fonalak
- hegyes tű

Elkészítés: Az alapon rakjuk ki a motívumokat, majd helyezzünk rá sütőpapírt, és vasaljuk át. A mintaív alapján vágjuk ki kartonpapírból a motívumokat. A szívet és a virágot félbehajtott papírra másoljuk át. Ezután ragasszuk a motívumok közepére a gyöngyös motívumokat. Hegyes tűvel szúrjuk át a motívumokat, majd fűzzünk át a lyukakon színes fonalakat. A motívum felett kössük csomóra a fonalvégeket.

További színes ötleteket és otthon elkészíthető lakásdekorációs tippeket az alábbi könyvben találnak:

Ötletek papírból és vasalható gyöngybőlSybille Rogczewski-Nogai: Ötletek papírból és vasalható gyöngyből

Cser Kiadó >>>

Anyagok, eszközök és tudnivalók
Díszek, füzérek
Papírvirágok
Függődíszek
Bábok
Születésnapi naptár
Gyöngyös könyvjelzők
Macis parti
Meglepetést rejtő állatkák
Színes függődíszek
Szellem
Napellenzős sapka
Lampion
Indián
Űrhajós széljáték

Zseníliadrót figurák >>>

Szecessziós ládika és art deco doboz >>>

Játékok és díszek - dekorgumiból >>>

Hímes tojások >>>

Hercegnők szobája: a rózsaszín álom >>>

Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2011.04.26.
Kép

Első televíziós fellépése óta - nem véletlenül - Freddie Mercuryhez hasonlítják elementáris erősségű, kristálytiszta hangját. Tabáni...   Tovább »
2010.10.06.
Kép

Heidi Klum újra is újra bebizonyítja a világnak, hogy a modellkarrier összeegyeztethető az anyasággal. Sőt, a Victoria Secret legszebb...   Tovább »
2011.03.02.
Kép

A kis Natalie-ra 13 évesen figyelt fel a világ a Leon, a profi bájos, ám belevaló kamaszlányaként, Jean Reno méltó partnereként. Most, 17...   Tovább »
2011.03.01.
Kép

A brit színész jó ideig élte az ismert, de sztárnak nem nevezhető színészek nyugalmas életét. A legújabb Bondként azonban személye...   Tovább »
2011.07.07.
Kép

Graceland, vagyis Elvis Presley otthona az USA egyik legkedveltebb látnivalója. A memphisi birtok, ahol egykor a rock király élt népes...   Tovább »