Tavaszváró ajtódíszek PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 2
ElégtelenKitűnő 
Írta: Ordódy Eszter   
2013. március 11. hétfő, 00:00

Noha a természet különös játékot űz velünk azzal, hogy egyik nap tavasz, a másikon pedig tél van, és hatalmas a napi hőingadozás, lassan a naptár szerint is beköszönt az igazi jó idő... a virágok szirmot bontanak, a szürke felhőket felváltják a baba-kék égen úszó kövér bárányfelhők, és mindenki, aki csak teheti, kirajzik a szabadba - lehetőleg nagykabát nélkül. Az otthonunkra is ráfér ilyenkor a nagytakarítás, a kertre pedig ráfér a tavaszi átrendezés.


Ahogy egy honlapnál a fejléc az, ami első benyomásként hatni kezd az oldalra tévedőre, úgy a házunknál a bejárati ajtó az, ami beszédesebb minden szónál, így célszerű tisztán, rendezetten tartani ezt a területet, és szezonális díszekkel hívogatóbbá, vidámabbá, barátságosabbá tenni.

Az alábbiakban jó néhány inspiráló ajtódíszt teszünk közzé abban a reményben, hogy aki még nem ragadott seprűt, most gyorsan rendbe teszi a portáját, és utána készít vagy vásárol egy meseszép tavaszi virágkoszorút. :-)


Az almás-virágos csokor egyszerre üde és vidámA naturális csokor szinte hívogat a természetbe, ez amolyan vadregényes, patakparti-design, nem igaz?


Az apró virágos-bogyós koszorú letisztult, fehér ajtókon mutat a legjobban


Az élő tulipánok inkább egy-egy alkalomra valók, mert bár tündériek, hamar elhervadnak


A fehér virágok és a dús zöld levélalap eleganciát sugároz...


Bohókás, mezei jellegű, tavasztündér koszorú :-)


Egyszerű, de mégis nagyszerű - beszédes lila virágok, amelyektől szebb lesz a napunk


Romantikusoknak - kalapos ajtódísz orgonákkal és tulipánokkal


Vicces anyukáknak, a gasztronómia szerelmeseinek - zöldségkoszorú


Hortenzia, egy látványos, visszafogott virág - káprázatosan néz ki koszorúba fonva


Nem csak koszorúnk lehet, persze - lám, itt egy csodás virágos kosár!... és ha már úgyis nemsokára jön a Nyuszi, aktualitása van a színes tojásoknak is! :-)

Nos, kinek melyik ajtódísz tetszett a legjobban?

Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Népszerű

2013.01.09.
Kép

A bájos Nina Dobrev a Vámpírnaplók című sorozat főhősnőjeként lett egy csapásra világhírű, s vélhetően nők milliói cserélnének...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életét? Nehezen múlik a torokfájása és nem segítenek a patikában kapható szopogatós...   Tovább »
2013.12.01.
Kép

Noha a meteorológusok szerint már csak néhány napot kell várni az idei első hószállingózásra, az otthonainkba egy kis segítséggel...   Tovább »
2012.06.20.
Kép

Egy régi legenda szerint az igazgyöngy a hűség ékköve, amely csökkenti a nő vágyát, s ezáltal a mások iránt érzett vágyát. ...   Tovább »

Korábbi

2011.03.20.
Kép

Az idei év eddig az Oscar-díj jegyében telt a sármos színész számára: jelölést kapott a legjobb férfi főszereplő kategóriában, és ő...   Tovább »
2011.03.01.
Kép

A brit színész jó ideig élte az ismert, de sztárnak nem nevezhető színészek nyugalmas életét. A legújabb Bondként azonban személye...   Tovább »
2011.07.29.
Kép

Angelina Jolie-t lehet szeretni, lehet őt nem kedvelni, de az vitathatatlan, hogy nem mindennapi jelenség. Vérbeli nőstény, akinek határozott...   Tovább »
2011.10.18.
Kép

Október 14-én, pénteken nagy sikerrel mutatta be a Centrál Színház az Egy nyári éj mosolya című Broadway-musicalt Törőcsik Mari,...   Tovább »
2011.04.26.
Kép

Első televíziós fellépése óta - nem véletlenül - Freddie Mercuryhez hasonlítják elementáris erősségű, kristálytiszta hangját. Tabáni...   Tovább »