Tejszínes gombaleves PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 
Írta: Eszter   
2012. március 11. vasárnap, 00:00

Tejszínes gombaleves

Beküldte: Magyarné

Elkészítés ideje: 45 perc
Nehézségi fokozat: közepes
Pénztárcabarát: kiadós


Hozzávalók:

1 doboz gomba
1 hagyma
kanálnyi vaj
zöldségleves
nagy csipet tárkony

őrölt bors
1 dl fehérbor
1 doboz tejszín
liszt a habaráshoz
pár csepp citromlé


Elkészítés:

1.) A gombát megmossuk, megtisztítjuk, felszeleteljük, majd kevés vajon megpároljuk.
2.) Felöntjük zöldséglevessel, sózzuk, borsozzuk, tárkonnyal, pici citromlével és fehérborral ízesítjük, majd fedő alatt, takarék lángon puhára főzzük.
3.) Lehúzzuk a tűzről, és liszttel elkevert tejszínnel besűrítjük. Pirítóssal, forrón tálaljuk.


Hozzászólások
Hozzáadás Keresés
Hozzászólás
Név:
Email:
 
Tárgy:
 
Gépelje be a képen látható karaktereket.
 
Képeslapküldés

Lepje meg szeretteit egy
szép képeslappal!

Tovább »

Iratkozzon fel hírlevelünkre!